Na sídlisku Hájik si niekto zabudol peniaze v bankomate, nálezca ich odovzdal v banke


Foto: Na sídlisku Hájik si niekto zabudol peniaze v bankomate, nálezca ich odovzdal v banke Foto: ilustračné / istrofinal.sk

Prípadov, kedy si ľudia zabúdajú peniaze v bankomate, v poslednej dobe pribúda. Za posledné mesiace sme viac krát informovali o nálezoch finančnej hotovosti v priehradke bankomatov. Vo všetkých prípadoch, o ktorých sme písali, nálezca odovzdal hotovosť v príslušnej banke. Majitelia sa tak opäť dostali k svojim peniazom a vďaka šľachetnosti nálezcov o ne neprišli.

Podobný prípad so zabudnutými peniazmi sa stal aj v piatok 11.novembra 2016 v bankomate na sídlisku Hájik. Neznáma osoba nechala bankovky v hodnote 30€ v priehradke bankomatu, ktorý sa nachádza v prevádzke TESCO. Finančnú hotovosť nálezca odovzdal v pobočke Tatra Banky. 

Ak viete o niekom, kto si v piatok mohol zabudnúť vybrať hotovosť z tohto bankomatu, informujte ho, že svoje peniaze nájde v banke. „Je potrebné prísť do Tatra Banky, vypísať si žiadanku na overenie a absolvovať celý postup. Dotyčný potom dostane peniaze späť.”


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu