MsHK Žilina pripravil na najbližšie dva domáce zápasy špeciálnu akciu, lístky budú spolu za 6 eur


Foto: MsHK Žilina pripravil na najbližšie dva domáce zápasy špeciálnu akciu, lístky budú spolu za 6 eur Foto: Facebook - MsHK Žilina

Žilinským Vlkom sa darí, čoho dôkazom je štvrtá priečka v Tipsport hokejovej extralige. Najbližšie dva zápasy odohrajú hokejisti MsHK Žilina na domácom ľade, k čomu pripravilo vedenie špeciálnu akciu pre fanúšikov. Pri kúpe lístka na oba duely, teda piatkový aj nedeľnajší, budú stáť len 6 eur. Príďte sa pozrieť na atraktívny hokej, ktorý žltozelení predvádzajú a užite si hokejový víkend v Žiline.

”Čakajú nás dva domáce zápasy (v piatok o 18:00 proti Banskej Bystrici, v nedeľu o 17:00 proti Liptovskému Mikulášu). V oboch zápasoch potrebujeme podporu vás všetkých, rozhodli sme sa preto urobiť pre vás menšie prekvapenie. Ak si v piatok (pred zápasom s BB) zakúpite lístok aj na nedeľu (zápas s LM), tak výsledná cena oboch lístkov SPOLU bude 6 EUR. Pozor, táto cena platí iba pre lístky na oba domáce zápasy,” uviedol klub na svojom oficiálnom profile na Facebooku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu