Súťažte o make-up s Lucid Style na svadobnej výstave v Event House Žilina!


Foto: Súťažte o make-up s Lucid Style na svadobnej výstave v Event House Žilina!
Galéria: 16 fotiek

Svadobná agentúra SpicyWedding a Event House Žilina pozývajú na štýlovú svadobnú výstavu plnú inšpirácií. Výstava je určená nielen budúcim nevestám a ženíchom, ale každému, kto má chuť stráviť príjemnú nedeľu na podujatí plnom noviniek z oblasti wedding fashion & beauty. Výstava sa bude sa konať v nedeľu 20.novembra v priestoroch Event House na Bytčickej 16 v Žiline.



Čo vás na výstave čaká? Prehliadka svadobných šiat exkluzívneho svadobného salónu WEM, prehliadka pánskych oblekov Alain Delon a stánok so svadobnými šatami zo salónu Lerya. Zažijete workshop svadobného líčenia od Lucid Style, poradíme ako vybrať vhodné obrúčky a šperky, darčeky pre hostí, svadobné oznámenia, DJ-a a profesionálnych fotografov a kameramanov.

Okrem toho sa môžete inšpirovať krásnou kvetinovou výzdobou a dekoráciami, spoznáte novinky v svadobných účesoch, make-upe a starostlivosti o telo. Okrem ochutnávky svadobných koláčikov z candy-baru a obľúbeného sushi si môžete posedieť v pri kávičke s časopisom Svadba alebo Top Fashion. Celým podujatím vás bude sprevádzať zaujímavý hudobný program s mnohými prekvapeniami.

Až do 19. novembra môžete súťažiť o líčenie od Lucie Sládečkovej - Lucid Style. Sledujte súťaž na Facebook stránke Event House Žilina a vyhrajte exkluzívny make-up priamo na podujatí!


 
Pre veľký záujem o konanie svadby v priestoroch Event House Žilina, môžete svadobnú výstavu využiť aj na prehliadku priestorov a konzultáciu voľných termínov. Okrem toho sa v stánku svadobnej agentúry SpicyWedding môžete dozvedieť ako si uľahčiť prípravy prostredníctvom spolupráce s agentúrou a s využitím služieb svadobného koordinátora.
Svadobná výstava má za sebou 5 úspešných ročníkov v Kursalone Trenčianske Teplice. Fotky z posledného ročníka výstavy nájdete vo fotogalérii.

Novinky a informácie o vystavovateľoch, ktorých na výstave uvidíte si môžete pozrieť aj na facebook evente:  https://www.facebook.com/events/997019393757354/. Svadobná výstava sa bude konať v priestoroch Event House Žilina na Bytčickej 16 v areáli Ingeo a otvorená bude od 11:00 do 17:00.

 

Miesto: -
Dátum: 20.11.2016 - 11:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu