Sestričky z FNsP Žilina sa zapojili do súťaže, vďaka nim prídu do nemocnice zdravotní klauni


Foto: Sestričky z FNsP Žilina sa zapojili do súťaže, vďaka nim prídu do nemocnice zdravotní klauni Foto: Súťažne fotky z FNsP Žilina - 10rokovkabipac.sk

Súťaz s názvom „10 rokov KabiPac“ bola určená pre všetky zdravotné sestry z nemocníc na Slovensku, jej princípom je originalita. Pre zapojenie sa do nej bolo potrebné vytvoriť kreatívnu fotografiu s výrobkom, trvala od 1. septembra do 31. októbra. Za žilinskú nemocnicu prišli do súťaže fotografie z piatich oddelení.

Zoznam zapojených oddelení FNsP Žilina

Oddelenie vnútorného lekárstva
Onkologické oddelenie
Detská Jednotka intenzívnej starostlivosti
Rádiologické oddelenie
Oddelenie úrazovej chirurgie

Návštěva klauna - vyhlášení SLOVENSKO

A za Slovenskou republiku byla vylosována tato oddělení: -FNsP J.A.Reimana - Interní oddělení -FN Trenčín - Původně vylosované zdravotnické oddělení předalo svou výhru dětskému oddělení, tedy těm nejmenším pacientům, kterým podle Nemocnice Trenčín, udělá klaun velkou radost :-) -FNsP Žilina - RDG odd. - klauni budou rozveselovat pacienty v čekárně. -ÚVN SNP Ružomberok - Neurochirurgická klinika -ÚNLP Košice - 1. KAIM

Posted by 10 years KabiPac CZ + SK on 14. október 2016


Do súťaže sa zapojili aj zdravotné sestry z Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline, pričom sa im podarilo dostať sa medzi 5 vylosovaných nemocníc. Vďaka tomu prídu pacientov na Radiologickom oddelení rozveseliť Zdravotní klauni. Tí navštevujú nemocnicu pravidelne, a ich projekt sa stretáva s pozitívnou odozvou u pacientov.


Okrem súťaže pre zdravotný personál venuje spoločnosť Fresenius Kabi, ktorá je generálnym partnerom súťaže, 1% z každej zakúpenej fľašky KabiPac v období od 1.9. do 30.11.2016 na charitatívny projekt Kvapka Nádeje. Jeho cieľom je podporovať liečebné, školné či sociálne potreby detí, predovšetkým tých s nádorovým ochorením.

Pre Nadáciu Kvapka nádeje nahrali v roku 2013 Dominika Mirgová a Suvereno pesničku Musím mať nádej, spojenú s videoklipom, v ktorom vystupovali pacienti detskej onkológie. Všetci umelci spolupracovali pri tvorbe tohto diela bez nároku na honorár.



Fresenius Kabi je globálna zdravotnícka spoločnosť, ktorá sa špecializuje na život zachraňujúce lieky a technológie pre infúzie, transfúzie a klinickú výživu. Výrobky a služby spoločnosti pomáhajú v starostlivosti o kriticky a chronicky chorých pacientov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu