Doprava v Žiline kolabuje už teraz, momentálne sa stojí od diaľnice D3 až po Strečno


Foto: Doprava v Žiline kolabuje už teraz, momentálne sa stojí od diaľnice D3 až po Strečno
Galéria: 6 fotiek

Aktuálna dopravná situácia v Žiline je podobná tej zo včera, kedy kolóny siahali od diaľnice D3 v Strážove cez Kragujevskú, Ľavobrežnú až po Košickú. Autá sa pohybovali zníženou rýchlosťou aj pod Strečnom. Priemerná doba čakania včera dosiahla zhruba 40 minút.

Situácia sa opakuje aj dnes

Nakoľko sa stovky obyvateľov presúvajú po Slovensku pre blížiaci sa sviatok, doprava môže v Žiline skolabovať aj dnes. Hlavný ťah z Bratislavy do Košíc, ktorý vedie cez Žilinu znáša nápor stoviek vozidiel. Nákladné aj osobné autá sa pohybujú len veľmi pomaly a čakanie presahuje čas 40 minút.

Momentálne sa stojí opäť už na diaľnici D3 a na Ľavobrežnej aj Košickej. Kolóny hlásite ako obvykle, aj pod Strečnom, kde sa autá hýbu priemernou rýchlosťou 10 km/h. Križovatka na Košickej podľa vašich slov nepúšťa autá v smere na Strečno.

„Čakám už skoro 30 minút na Košickej a nikam sa to nepohlo,“ uviedla čitateľka Eva.

Situáciu sledujeme a priebežne budeme o nej informovať. Aktuálny dopravný servis nájdete na https://www.zilinak.sk/dopravny-servis


Aktualizácia 12:45

Pri motoreste v Strečne bola ohlásená dopravná nehoda nákladného a osobného auta. Nehoda blokuje jazdný pruh v smere na Martin.


Aktualizácia 12:50

Po Košickej ulici sa presúvali policajné hliadky s húkačkami, ktoré smerovali na Strečno.

Aktualizácia 13:05

Dopravná nehoda bola nahlásená aj na ulici Ľavobrežná.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu