Halloween party v štýle svadby LAS VEGAS, najlepšia maska vyhráva fľašu Jägermeistra


Foto: Halloween party v štýle svadby LAS VEGAS, najlepšia maska vyhráva fľašu Jägermeistra

Legendárna party, nezameniteľný námet a bláznivá atmosféra. To je len v skratke opis toho čo ťa čaká v sobotu 29. októbra na Mariánskom námestí v *enjoycube. Je to druh party, ktorú si zapamätáš a rozhodne si ju nepomýliš so žiadnou inou.

LAS VEGAS WEDDINGS 14 FEB 2014 supported by HUBERT sekt from enjoyclub on Vimeo.


Zabudni na každodenný stereotyp, staň sa niekým iným, nasaď si masku, povoľ zábrany a zabav sa s vymyslenou identitou. Halloweeen svadby Las Vegas je večer, kedy sa klub premení na miesto plné strašidelných oblúd, nemravných kňazov či sexi sestričiek.



Okrem masiek ťa v sobotu čaká sobášny večer a (ne)kultúra, ktorú bežne zažiješ len vo Vegas. Bláznivé rozlúčky so slobodou, impulzívne sobáše a poriadna dávka energickej hudby. *enjoyclub je otvorený všetkým zväzkom bez ohľadu na pohlavie, či početnosť. Stále živý Elvis bude oddávajúcim kňazom. Pripravené budú svadobné obrúčky a mladomanželský drink. Samozrejme svadba bude právoplatne spečatená falošným certifikátom! Jednoducho budú to pecky vo veľkolepom štýle! MAIN STAGE rozblázni DJ EMTYDEE  a DJ Staffo, tak si nerob na sobotu žiadne plány, už ich máš! Mysli na to, že všetci v maskách majú vstup na party do polnoci zadarmo .

Pre viac info sleduj Facebook event, a súťaž o konzum na bare ►►► https://www.facebook.com/events/994933480615187/

 

Miesto: -
Dátum: 29.10.2016 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu