Peter Sagan pravdepodobne nebude oslavovať na námestí, časové možnosti mu to nedovolia


Foto: Peter Sagan pravdepodobne nebude oslavovať na námestí, časové možnosti mu to nedovolia Foto: ilustračné - zilina.sk

Včera sme vás informovali o tom, že oslava titulu majstra sveta, ktorý obhájil Peter Sagan v katarskej Dohe, sa odkladá na neurčito. Teraz nasvedčuje všetko tomu, že Petrovi, žiaľ, časové možnosti nedovolia prísť na Slovensko skôr ako niekoľko dní pred Vianocami. Vtedy by už bola oslava neaktuálna, preto s najväčšou pravdepodobnosťou vôbec nebude.

Informáciu spresnil aj Saganov mládežnícky tréner Peter Zánický „Peter už nie je pánom svojho času, po vzájomnej komunikácii mi oznámil, že príde domov až niekedy v decembri tesne pred Vianocami. Oslava na námestí by bola v tom čase už neaktuálna,“ uviedol cyklistický tréner, ktorý bol pri Saganovo triumfe priamo v Dohe.

Oslava by mohla byť, ak sa Petrovi zmení program

Malú nádej dáva len prípad, kedy by sa Petrovi zmenil časový program, a mohol by sa do Žiliny dostaviť aj skôr ako pred Vianocami. Minuloroční organizátori sú na tento prípad pripravení. “Pokiaľ by sa udiali určité zmeny v Petrovom programe, radi to využijeme a privítanie v Žiline pripravíme,” doplnil Zánický, ktorý je zároveň aj riaditeľom populárnej Detskej tour Petra Sagana.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu