Mladík ukradol prepravku od piva a poškodil lak na starom aute


Foto: Mladík ukradol prepravku od piva a poškodil lak na starom aute Foto: čitateľ

Fakt, že niektorí ľudia sú zlomyseľní a často poškodzujú cudzí majetok, nám potvrdzujú každodenné udalosti, ktoré sa dejú v našom meste. Neustále informujeme o prípadoch, kedy najčastejšie podgurážení mladíci ničia súkromný majetok. Ani v tomto prípade tomu nebolo inak a niekto odcudzil zo staršieho auta prepravku od piva. Cena prepravky je síce len okolo 5 eur, no väčšiu škodu napáchal páchateľ pri tom, ako sa ju snažil z auta zložiť. Poškriabal totiž lak, ktorý bol ešte pôvodný a to z roku 1978.

„Komu tá bednička prekážala, to netuším, no aby ju niekto kradol, je naozaj smutné. Poškodil pri tom aj auto a doškriabať strechu. Auto slúžilo na retro jazdy a občasné jazdenie po meste. Stalo sa to včera 18.októbra, večer okolo 20:00 hod. pri OC Dubeň,“ píše nahnevaný majiteľ auta.


Je otázne, či páchateľovi išlo len o prepravku, ktorá má hodnotu zhruba 5€, alebo mal iný zámer. Podľa našich informácií by malo ísť o mladého študenta Žilinskej univerzity, ktorý je údajne často pod vplyvom alkoholu a so svojou partiou bežne poškodzujú autá. Majiteľ chce preto upozorniť na takéto prípady, aby si ľudia dávali viac pozor na svoje autá. 

„Keby to nebol veterán, ktorý mal pôvodný lak z roku 1978 a prežil viac režimov bez škrabanca, tak ma to tak netrápi. Auto behalo 3 mesiace po Žiline bez ujmy. Zrazu prídu študenti vysokej školy a toto urobia? Je to nechutné,“ dodáva.

Máte podobnú skúsenosť? Napíšte nám na info@zilinak.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu