Hľadáte informácie o podujatiach v Žiline? V našom kalendári si ich prezerá už 5000 ľudí mesačne


Foto: Hľadáte informácie o podujatiach v Žiline? V našom kalendári si ich prezerá už 5000 ľudí mesačne

Kalendár podujatí Žilinak - jednoduchá a prehľadná služba, ktorá ponúka všetkým čitateľom rýchly prehľad podujatí v Žiline a okolí. V rámci nášho dosahu v spádových oblastiach Žiliny je možné často nájsť aj podujatia, ktoré sa konajú v Rajci, Terchovej, na Kysuciach, v Bytči, alebo všetkých okolitých obciach. Stačí zájsť na stránku zilinak.sk/kalendar a prezrieť si všetky podujatia v danom mesiaci. Alebo si môžete jednoducho zobraziť prehľad podujatí pre jednotlivé dni, kliknutím na príslušný dátum.

Kalendár podujatí vznikol v roku 2014 na podnet čitateľov, ktorí nás upozorňovali na slabú informovanosť o akciách v meste a okolí. Zabudovali sme ho aj do mobilnej aplikácie, v ktorej môžete podujatia synchronizovať do vlastného kalendára v telefóne. Ten vás potom upozorní, pomocou notifikácie, na blížiaci sa termín konania. Kalendár na webe si prezerá už viac ako 5000 ľudí mesačne. Nezmeškajte žiadne podujatie a sledujte aktuálny prehľad aj vy!

Ak máte tip na podujatie, ktoré sa v našom kalendári nenachádza, môžete nám dať vedieť prostredníctvom kontaktného formulára. Podujatia môžete sledovať aj na fanstránke s názvom Podujatia v Žiline. Staňte sa jej fanúšikom a budete dostávať vždy aktuálne informácie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu