Neznámy páchateľ vykradol pri Tescu osobný automobil, škoda je 1500 eur


Foto: Neznámy páchateľ vykradol pri Tescu osobný automobil, škoda je 1500 eur Foto: ilustračné

Neznámy páchateľ úradoval včera 11.októbra 2016 v čase okolo 17:20 hod. na ulici Obvodová, pri supermarkete Tesco. Zaťiaľ nie je známe ako, no pravdepodobne za pomoci rušičky, zabránil vodičovi, aby zamkol auto diaľkovým ovládaním na kľúči. Vodič sa od svojho auta vzdialil na niekoľko minút a po návrate ho našiel otvorené bez svojich osobných vecí.

Na miesto udalosti bola privolaná polícia, prípad je vo vyšetrovaní

„Škoda je predbežne 1500€. Mal som tam notebook, ktorý je síce firemný, ale mám v ňom dôležité dokumenty, ku ktorým sa už žiaľ nedostanem. Ťažko je tiež vyčísliť ušlý zisk. Stalo sa to na parkovisku pred Tescom na Obvodovej ulici,“ píše Jozef.


Čitateľ šiel nakúpiť len jednu položku v obchode, pričom je presvedčený o tom, že auto správne uzamkol. Práve na to sa spoliehajú páchatelia využívajúci rušičky signálu. Išlo zrejme o nešťastnú náhodu, zlodeji nemali automobil podľa názoru majiteľa vytipovaný. Usudzuje tak z toho, že do Tesca chodí zriedka a notebook v aute často nenecháva.

„To, že auto bliklo a nezamklo, som nespozoroval. Zatváram ho totiž 20-krát denne, tak človek si to ani neuvedomuje. Nech si ľudia dávajú pozor,“ dodáva Jozef. Ak ste sa v tom čase nachádzali pri Tescu a videli ste niečo podozrivé, prípadne máte iné informácie, kontaktujte políciu, alebo nám napíšte správu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu