Šialenstvo menom EKGing otvára semester v enjoyclube! Doprava z internátov je zabezpečená


Foto: Šialenstvo menom EKGing otvára semester v enjoyclube! Doprava z internátov je zabezpečená

Vyhraj vstup na párty a konzum pre seba a svojich kamošov na utorkovej Opening Semester Party - Student EKGing. Stačí do komentáru pri videu označiť kamošov, s ktorými si chceš užiť večer. Video nájdeš v tomto FB evente ►►► https://www.facebook.com/events/1807641582852768/


Žilina je študentské mesto a preto treba dbať aj o nočný život. Študijné vypätie treba jednoducho niekedy prestriedať poriadnou party, na ktorú sa len tak nezabúda. Presne taká nás čaká už tento utorok. ★ Enjoystudent je party pre všetkých šialených študentov, ktorí si užívajú vysokoškolský život! Je to oslava študentských časov za študentské ceny v enjoy atmosfére.



Už s 3 ročnou tradíciou aj  tento semester v *enjoyclube otvorí DJ EKG. Špička slovenskej scény, dj, ktorý vie rozpumpovať plný klub a energie má na rozdávanie. V utorok ťa presvedčí o tom, že kvalitná hudba a fresh sety dokážu posunúť limity zábavy o kus ďalej.


Na party máš zabezpečenú dopravu kyvadlovkou. Autobus ťa vyzdvihne na Hlinách pred Menzou a na Vlčincoch na parkovisku pred internátmi. V klube ťa už budú čakať anjeliky a hudba, ktorú ti naservírujú top DJs Ekg, Štaffo a Gombo. 

Lístky kupuj v študentskom predpredaji za 1,5€. Alebo na mieste za 3 €. Párty začína o 22:15 a bavíme sa až do rána, tak si sprav na stredu ráno v škole voľno. 

Miesto: -
Dátum: 11.10.2016 - 22:17



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu