Šialene dobré oldies prepukne už zajtra v *enjoyclube! Najlepší kostým vyhrá 1000 €


Foto: Šialene dobré oldies prepukne už zajtra v *enjoyclube! Najlepší kostým vyhrá 1000 €

Konečne sme sa dočkali víkendu - skvelá príležitosť na oslavu. Už v sobotu 8. októbra na Mariánskom námestí v *enjoyclube prepukne šialene dobré oldies. Ako sa hovorí oldies but goodies. DJ KUKO so sebou prinesie časy minulé a prevedie nás hudobnou scénou 80-tych a 90-tych rokov. Okrem toho nás samozrejme počas party čakajú videoklipy tejto bláznivej doby. Po párty ti okrem fotogalérie oživí spomienky aj FULL HD AFTERMOVIE z párty, nie nadarmo sa to volá Videooldies. 

Kuko je jednotka na Slovensku čo sa týka tohto typu party, nenechaj si to ujsť. Zaspomínaš si na tu dobu, keď sa nosili chlpaté pazuchy a zvoncové nohavice boli in. Kuko so sebou nosí všetko čo k oldies patrí. Pedro žuvačky, disco gule, Bravo časopis, knihu Lunetic, či stolovú hru Človeče nehnevaj sa.


Táto hravá party ťa naozaj nakopne. Zabudneš na stres počas pracovného týždňa a budeš si užívať tanec na chronicky známe evergreeny. 

Okrem toho na všetkých Videooldies party a teda aj na sobotnej v *enjoyclube, prebieha súťaž o neuveriteľných 1000€. Ide o cenu roka pre TOP oldies kostým. Nenechaj si túto príležitosť prekĺznuť pomedzi prsty a vyšvihni sa do retro looku. Už túto sobotu Mariánske námestie a *enjoyclub.


Viac info o dianí v klube nájdeš na FB ►►► https://www.facebook.com/EnjoyClubZilina/


Miesto: -
Dátum: 08.10.2016 - 22:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu