Za posledný týždeň ukradli v Žiline 3 osobné autá - Škoda, Audi, Toyota


Foto: Za posledný týždeň ukradli v Žiline 3 osobné autá - Škoda, Audi, Toyota

Za posledný týždeň v Žiline opäť úradovali zlodeji a tentokrát zmizli až tri osobné vozidlá. Najčastejšie miznú autá na sídlisku Solinky a v jeho okolí. Na druhom mieste sú Hlliny, najviac ulica Bajzova a potom sídlisko Vlčince, spolu so širším centrom mesta. Len nedávno sa neznámy páchateľ pokúšal na ulici Osiková odcudziť Škodu Octavia RS. To sa mu však nepodarilo a tak auto poškodil a posypal korením.

Za uplynulé dni zmizli vozidlá Škoda Octavia, Audi Q7 a Toyota Land Cruiser. Ako prvá zmizla Škoda Octavia a to na sídlisku Solinky - ulica Borová, v strede minulého týždňa. Druhé v poradí bolo odcudzené vozidlo Audi Q7 z mestskej časti Bôrik a to vo štvrtok. Tretie vozidlo je značky Toyota Land Cruiser a krádež bola ohlásená dnes ráno, opäť na Bôriku. 

Najčastejšie sa kradnú v našom meste autá značky Škoda, predovšetkým s motormi TDI, potom nasleduje Volkswagen a ďalšie rozšírené značky ako Audi a podobne. Najviac zlodeji kradnú ráno - a to medzi 03:00 a 05.00 hod., kedy ľudia najtvrdšie spia.

Buďte aj vy viac všímaví, strážte si vaše autá a sledujte, či sa niekto “náhodne” v noci nepohybuje práve na vašej ulici.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu