20-ročný mladík sa chcel hodiť pod vlak, policajti mu zachránili život


Foto: 20-ročný mladík sa chcel hodiť pod vlak, policajti mu zachránili život Foto: ilustračné / atlas.sk

Operačný dôstojník na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline prijal v utorok 20. septembra krátko po pol tretej hodine popoludní na linke 158 oznámenie o nezvestnosti 20 ročného muža z mesta Turany, okres Martin, ktorý sa mal chcieť hodiť pod vlak v katastri obce Krpeľany, okres Martin.

Okamžite po prijatí oznámenia bola vykonaná pátracia akcia po nezvestnej osobe, do ktorej boli nasadené všetky dostupné sily a prostriedky. Po mužovi pátrali policajti zo železničnej polície, kriminálnej polície, pohotovostnej motorizovanej jednotky aj psovod so služobným psom.

Počas pátracej akcie došlo aj k zastaveniu železničnej dopravy. Policajti prepátravali okolie železničnej trate ako aj priľahlé miesta. V priebehu pátracej akcie bol nezvestný muž po 16.00 hodine vypátraný v katastri mesta Turany pri autobusovej zastávke kriminalistami z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine a následne bol prevezený do zdravotníckeho zariadenia. Policajti naplnili poslanie polície „POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ“ a zachránili život 20 ročnému mužovi.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu