Michael Bublé, známy ako nový Sinatra, zaspieva v CINEMAX už 28. septembra


Foto: Michael Bublé, známy ako nový Sinatra, zaspieva v CINEMAX už 28. septembra
Galéria: 6 fotiek

Začínajúcu jeseň vám spríjemní koncertný film zachytávajúci svetové turné popovej ikony 21. storočia s názvom Michael Bublé: Tour Stop 148. Štvornásobný držiteľ ocenenia Grammy známy aj ako „nový Sinatra“ predal za svoju doterajšiu kariéru viac než 55 miliónov albumov a jeho zatiaľ jediné vystúpenie u našich susedov v pražskej O2 Aréne bolo beznádejne vypredané. Snímka zachytáva povestne dokonalú javiskovú show aj zákulisné prípravy.

V intímnej atmosfére sa dostáva pod kožu jedného z najväčších bavičov súčasnosti, ktorý svojou nenútenosťou a uchu lahodiacim retro popom okúzľuje poslucháčov všetkých generácií. Bublé prerazil v roku 2005 neodolateľným swingovým albumom It´s Time, hneď ďalší Call Me irresponsible o dva roky neskôr, mal úspech ešte väčší. Bublého album Christmas bol ešte niekoľko rokov od svojho vydania v roku 2011 neprekonateľným sviatočným bestsellerom.

K jeho najväčším hitom patria swingové cover verzie evergreenov ako sú Feeling Good, Cry Me a River alebo Fever. Diváci kín CINEMAX sa na koncertný film Michael Bublé: Tour Stop 148 môžu tešiť už v stredu 28. septembra o 20:30. Vstupenky v predaji na cine-max.sk. V kinách na divákov čaká pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz! Jednoducho – maximálny hudobný zážitok!


Miesto: -
Dátum: 28.09.2016 - 20:30





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu