Aktérom potýčky vo vlaku bol 69-ročný muž cestujúci z Bytče, pravdepodobne konal v šoku z okradnutia


Foto: Aktérom potýčky vo vlaku bol 69-ročný muž cestujúci z Bytče, pravdepodobne konal v šoku z okradnutia

Dnes ráno sme vás informovali o incidente, ktorý sa stal včera 12.9.2016 vo večerných hodinách vo vlaku tesne pred príchodom do Žiliny. Vlak smeroval podľa našich informácií z Bratislavy, dôvodom celej potýčky a incidentu bolo okradnutie staršieho muža. Toho mala okradnúť partia mužov rómskej národnosti, muž pravdepodobne v amoku a bezmoci nevedel ako konať a preto sa snažil zatiahnuť ručnú brzdu. Muž cestoval z Bytče.

Podľa všetkého sa mu však brzdu nepodarilo v šoku nájsť a preto rozbil skrinku umiestnenú v interiéri vlaku. “V tom vagóne som bola a určite nikoho neohrozoval a ani nenapadol. Človek, ktorý s nim komunikoval rozumel, že mu niečo spravili cigáni. Chcel zatiahnuť ručnú brdzu, ale podľa mňa nevedel, kde je a tak rozbil tú skriňu. Potom sa prechádzal hore dole po vlaku, čo už bol evidentne dôsledok šoku,” uviedla čitateľka komentár k nášmu pôvodnému článku. Väčšina krvi na fotografiách tak pochádza od samotného staršieho pána, ktorý sa pri rozbiti skrinky poranil.

Muž neskôr pobehoval zakrvavený vo vlaku, vydesil cestujúcich

69-ročný podgurážený muž však po zastavení vlaku pokračoval cez rôzne vozne a poriadne desil cestujúcich nielen svojim zakrvaveným vzhľadom. “Sedela som v tom vlaku a ten psychopat napádal ľudí vo vedľajšom kupé, na nás sa našťastie nepozrel. Chýbalo asi 5 minút, kým by vlak došiel do Žiliny. Zrazu vlak zastal a my sme zbadali toho blázna, celého krvavého ako chodí s tým kladivom. Našťastie si naše kupé nevšimol, išiel vedľa ku chalanom,” uviedla iná čitateľka jej nepríjemnú včerajšiu skúsenosť.


Nakoniec muža spacifikovali dvaja odvážni mladíci, ktorí ho odovzdali policajtom. “Potom prešiel o pár vagónov ďalej a tam ho dvaja mladí spacifikovali a dali vonku policajtom,” uzavrela čitateľka včerajší negatívny zážitok. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu