Bábkové divadlo začína sezónu 2016/2017, novinkou je predaj lístkov cez internet


Foto: Bábkové divadlo začína sezónu 2016/2017, novinkou je predaj lístkov cez internet

Drahí diváci,

sme tu s Vami už 66 rokov a každá nová sezóna je pre nás malý začiatok. Po dvoch mesiacoch príprav a drobných rekonštrukcií začíname spolu s Vami privádzat’ divadlo opit’ k životu. Nové inscenácie, nové tváre, nové zážitky. September venujeme dlhopripravovanej a očakávanej inscenácii predovšetkým pre mladého diváka — Tracyho tiger, v réžii Kataríny Aulitisovej, v ktorej sa premiérovo predstaví aj nová posila hereckého súboru Matej Valašík.

Od októbra v spolupráci s webom www.predpredaj.sk zavádzame nový druh predaja lístkov na nedel’né a večerné produkcie. Budete si ich moct’ kúpit’ v predstihu a v pohodlí domova. Zvýšené náklady na prevádzku nás však nútia mierne zvýšit’ cenu lístka na 4 eurá, no veríme, že cena zostáva Viac než priaznivá.

V programovej skladbe nad’alej zostávajú všetky obl’úbené formáty — nedel’né produkcie pre verejnost’, Večerné Stredy pre dospelých a Soboty s rozprávkou, na ktorých bude s nami spolupracovat’ najlepšie kníhkupectvo v Ziline — Artfórum. A ešte k tomu tri nové inscenácie pre deti, host’ovanie na festivale v Šanghaji a náš festival Bábková Žilina 2017.

Bude to vel’ké! Tešíme sa na Vás.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Bábkové divadlo Žilina