Chystáte sa na maľovanie? Kvalitné omietky a farby za priaznivé ceny sú základ


Foto: Chystáte sa na maľovanie? Kvalitné omietky a farby za priaznivé ceny sú základ

Rozhodli ste sa ukončiť letnú sezónu rekonštrukciou alebo renováciou vášho domova či kancelárie? Dôležitým rozhodnutím, ktoré oceníte aj po rokoch, je výber správnych materiálov. Medzi tieto patria omietky a farby, ktoré budú skrášľovať a chrániť vaše steny či fasády po dlhý čas.

Na súčasné trendy pri rekonštrukcii a tipy pri výbere omietky sme sa pýtali Borisa Chmelára, riaditeľa spoločnosti Painthouse, ktorý má v tomto segmente dlhoročné skúsenosti a pomohol s výberom už stovkám zákazníkov. “Veľmi populárne sú dnes omietky na báze silikónových väzív, ktoré odlišuje najmä vysoká vodoodpudivosť a odolnosť proti UV žiareniu či poveternostným vplyvom. Vďaka zloženiu sa silikónové omietky vyznačujú aj dlhodobou stálosťou farieb,” uviedol s tým, že priamo v predajni Painthouse nájdu zákazníci široký výber produktov spoločnosti Chromos Svjetlost.




Vynikajúcou voľbou pre povrchovú úpravu fasád, ale aj interiérových stien sú tenkovrstvové omietky Fasavit. Obsahuje špeciálne aditíva, ktoré poskytujú ochranu pred výskytom rias a plesní. Pre vysoký obsah väziva a obsah anorganických plnív majú tieto omietky jedinečné aplikačné vlastnosti, vysokú výdatnosť a sú umývateľné.

Ak sa aj vám páčia čoraz populárnejšie prírodné materiály, patríte k väčšine. Siahnite počas rekonštrukcie alebo renovácie po mozaikovej omietke Fasavitplast s hladenou štruktúrou, značky Chromos-Svjetlost, ktorá je odolná voči UV žiareniu a zároveň je umývateľná. Na výber máte zo širokej palety odtieňov, takže môžete popustiť uzdu vašej fantázii a dopriať si unikátne dotvorenie fasády.

Painthouse je vybavený miešacími centrami, ktoré ponúkajú obrovské možnosti tónovania náterov. Preto je možné pre zákazníkov pripraviť interiérové a exteriérové farby, omietky či priemyselné farby pre antikoróznu ochranu v niekoľko tisíc odtieňoch. Tento postup sa týka aj populárnej silikónovej omietky Fasavit. “Omietky, ale aj množstvo iných produktov, je vďaka tónovaciemu systému TOP MIX možno pripraviť vo veľkej škále odtieňov, podľa rôznych vzorkovníc. Pre tónovanie exteriérových omietok a farieb používame výlučne anorganické pigmenty, takže vieme zaručiť svetlostálosť našich výrobkov v exteriéri,” spresnil riaditeľ Painthouse Boris Chmelár.

Spoločnosť Painthouse, ktorej predajňa sa nachádza na adrese Dlhá 95/B na Bytčickej ceste, je spoľahlivým dodávateľom nielen pre domácich majstrov a profesionálne firmy. Za uplynulý rok získal Painthouse hodnotenie ako 100% spoľahlivý partner verejných obstarávateľov, čo poukazuje na ich vysokú spokojnosť s dodaným tovarom a taktiež na serióznosť a odbornosť v prístupe a jednaní pri realizácii projektov.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok