Na Rajeckej ceste bol pohodený obrovský kameň, jeden z vodičov doň narazil


Foto: Na Rajeckej ceste bol pohodený obrovský kameň, jeden z vodičov doň narazil Foto: Facebook

V utorok 30.augusta zaznelo v dopravných servisoch v rádiách hlásenie od vodičov, ktorí upozorňovali na obrovský kameň na Rajeckej ceste. Netrvalo dlho a správa sa dostala aj k nám do emailu. Na ceste sa povaľoval kameň o rozmeroch takmer 30x10 centimetrov.

“Pod Solinkami za zastávkou mliekárne stojí Mercedes, dostal som defekt. A pred zastávkou je obrovský kameň ktorý som trafil. Zatiaľ bacha, idem ho dať preč z cesty,” napísal vodič Martin do skupiny dopravného servisu na Facebooku.

Mnoho vodičov si prekážku všimlo až na poslednú chvíľu, našťastie stihli zareagovať. Vodič Martin ale také šťastie nemal, do prekážky narazil a dostal defekt. Je možné, že kameň vypadol z nákladného vozidla. Do úvahy však prichádza aj možnosť, že ho na cestu položili vandali.


Mládež sa často zabáva práve taký spôsobom, že ukladá prekážky na frekventované cesty, alebo dokonca aj na železničné trate.

Známe sú aj prípady, kedy deti hádzali kamene z mosta na ulici Košická, alebo Nemocničná. Bežným javom je aj vysypaný náklad, o ktorom vodič nákladného vozidla niekedy ani netuší.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu