Na križovatke Spanyolovej a Veľkej Okružnej nefungujú semafory, vodiči nerešpektujú značky


Foto: Na križovatke Spanyolovej a Veľkej Okružnej nefungujú semafory, vodiči nerešpektujú značky Foto: ilustračné

Menší dopravný chaos a kolízne situácie dnes zažívajú vodiči na križovatke ulíc Spanyolova a Veľká Okružná. Podľa slov našich čitateľov tam nefungujú semafory takmer celý deň. Na prvý pohľad informácia, ktorá by nemala zaskočiť žiadneho vodiča, ale opak je pravdou. Dodržiavanie značiek, predpisov a dávanie prednosti akosi robí mnohým problém.

Upozornili ste nás, že vodiči jazdiaci z vedľajších ciest nedávajú prednosť tým na hlavnej. Otázne je, či je chyba v tom, že si nevšímajú dopravné značenie, alebo ho jednoducho nerešpektujú.

“Len chcem povedať, že na križovatke Veľká Okružná - Spanyolova nefungujú semafory a niektorí vodiči nerozoznajú značky hlavná a vedľajšia cesta. Dávajte si pozor, mňa skoro jedna slečna zrámovala a ešte zazerala, že čo robím,” píše jedna z vodičiek.

Problém s dodržiavaním značenia majú najviac vodiči z iných okresov. Video zachytáva odbočovanie osobného auta v smere od Auparku na ulicu Veľká Okružná - Predmestská. Pre protiidúce autá nie je také ľahké odbočiť (čo je aj dôvodom zákazu) a navyše takéto vozidlo blokuje celú dopravu od Auparku na Vlčince.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu