V Žiline máme od dnes TIPSPORT arénu, hokejový štadión nesie meno nového generálneho sponzora


Foto: V Žiline máme od dnes TIPSPORT arénu, hokejový štadión nesie meno nového generálneho sponzora

Mestský športový hokejový klub Žilina, ktorý je známy aj pod skratkou MsHK Žilina, a.s. naberá na popularite. Rozvoj hokeja v Žiline sa rozhodla podporiť aj spoločnosť TIPSPORT SK, a.s., ktorá sa stala od 22. augusta 2016 generálnym partnerom žilinského ľadového hokeja. V súlade s uzatvorenou zmluvou ponesie zimný štadión nový názov „TIPSPORT aréna“.

Zmluva je na 4 roky, zostáva aj predchádzajúci generálny sponzor


Primátor mesta Igor Choma a riaditeľ spoločnosti TIPSPORT SK, a. s. Jaroslav Taraba podpísali na Radnici mesta Žilina zmluvu o významnom partnerstve s platnosťou do 30. 4. 2020. Keďže klub za posledné obdobie dosahuje veľmi dobré výsledky. Predchádzajúci generálny partner DOXX Bet Ltd. má v úmysle i naďalej podporovať klub a bude jeho partnerom aj do ďalšej sezóny. „Spoločnosti Tipsport ako žilinskej firme záleží na podpore miestneho hokeja, ktorý je jedným z nositeľov športového vyžitia i aktívneho životného štýlu pre Žilinčanov. V nasledujúcom ročníku Tipsport ligy držíme MsHK palce,“ zaželal generálny riaditeľ Tipsport SK, a.s. Jaroslav Taraba.


„Je cítiť, že hokejový klub za posledné obdobie dosahuje čoraz lepšie výsledky. Dôkazom toho je aj záujem potenciálnych partnerov dohodnúť sa s mestom na vzájomnej spolupráci. Rovnako aj hráči zo zahraničia nemajú problém komunikovať s klubom o spolupráci. Novinkou je aj to, že rôzne spoločnosti chcú byť prostredníctvom žilinského hokeja zviditeľnené, čo nasvedčuje tomu, že náš hokej má čoraz väčšiu sledovanosť. Hokejový klub (ako jediný na Slovensku) je členom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, teda dokazujeme, že sme stabilným a dôveryhodným partnerom. A na tom, že začiatkom roka bol mestu Žilina udelený Certifikát zavedenia a používania antikorupčného manažérskeho systému, má zásluhu aj MsHK, pretože transparentne nakladá so zvereným majetkom a akákoľvek jeho činnosť je verejne skontrolovateľná, čo v minulosti nebolo vôbec samozrejmosťou, skôr naopak,“ zhodnotil úspechy Igor Choma.

V priebehu roka prebehne niekoľko podujatí na podporu boja proti rakovine


MsHK Žilina sa zapojil aj do celoslovenskej kampane v boji proti rakovine. To znamená, že tento klub nemá len športový rozmer, ale aj silne morálny a ľudský rozmer. V priebehu sezóny odohrajú „Žilinskí vlci“ niektoré zápasy v ružových dresoch, vo farbe Ligy proti rakovine, počas ktorých sa uskutočnia dobročinné zbierky, pričom výťažok z nich pôjde občianskemu združeniu Liga proti rakovine.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Mesto Žilina