V Brodne sa konal 20. ročník hasičskej súťaže a 4. ročník súťaže o putovný pohár DHZ


Foto: V Brodne sa konal 20. ročník hasičskej súťaže a 4. ročník súťaže o putovný pohár DHZ

V mestskej časti Žiliny v Brodne to posledné dva víkendy žilo hasičmi. Dobrovoľný hasičský zbor v Brodne zorganizoval už tradičný 20. ročník hasičskej súťaže a 4. ročník súťaže o putovný pohár DHZ Brodno, ktorého sa zúčastnilo mnoho nadšencov hasičského športu. Nasledujúcu sobotu miestny oslávili 95. výročie vzniku dobrovoľného hasičského zboru v Brodne.

Dobrovoľný hasičský zbor zorganizoval 20. ročník hasičskej súťaže a 4. ročník súťaže o putovný pohár DHZ Brodno. Podujatia sa zúčastnil zástupca primátora Patrik Groma a poslanci mestského zastupiteľstva v Žiline Ján Púček a Ján Pažický.

Mesto Žilina bude podporovať dobrovoľné hasičstvo. Chceme, aby naša mládež trávila čas zmysluplne a nie doma pri počítačoch,“ dodal Patrik Groma.

Dlhoročná tradícia dobrovoľného hasičského zboru v Brodne oslavovala svoje 95. jubileum. Bolo pozvaných viac ako 80 hostí, medzi ktorými sa predstavil zástupca primátora Anton Trnovec a poslanci mestského zastupiteľstva Ján Púček a Ján Pažický.

„Dobrovoľný hasičský zbor v Brodne má dlhoročnú tradíciu, ktorú treba zachovávať pre ďalšie generácie. Preto som rád, že mladí majú záujem pokračovať v dobrovoľnom hasičstve,“ dodal Anton Trnovec.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Žilina