Finálový turnaj STREETBALLU PROTI RAKOVINE - KIA FINAL FOUR 2016 už v sobotu 13.8.


Foto: Finálový turnaj STREETBALLU PROTI RAKOVINE - KIA FINAL FOUR 2016 už v sobotu 13.8.

Tretí turnaj športovo-charitatívneho projektu STREETBALL PROTI RAKOVINE 2016 (výsledky https://www.sbpr.sk/Turnaje/Martin/Vysledky/), ktorý sa uskutočnil v sobotu 06.08.2016 na kúpalisku SUNNY Martin, rozhodol o účastníkoch finálového turnaja celej série KIA FINAL FOUR 2016, ktorý sa uskutoční v sobotu 13.08.2016 v areály Základnej školy Martinská v Žiline a rozhodne o celkových víťazoch v jednotlivých kategóriách.

Tri turnaje SPR2016 (Žilina, Kysucké Nové Mesto, Martin) boli prepojené bodovacou súťažou družstiev - KINEX CHAMPIONSHIP, v ktorej všetky zúčastnené tímy získavali body za výsledky a účasť na jednotlivých turnajoch, pričom právo účasti na finálovom turnaji si vybojovalo najlepších 6 tímov v kategórii MUŽI a najlepšie 4 tímy v kategóriách ŽENY, MIX, CHLAPCI do 18 rokov a DIEVČATÁ do 18 rokov. Zaujímavosťou je, že v najpočetnejšie obsadených kategóriách muži a mix budú finálové súboje prebiehať bez účasti obhajcov minuloročných prvenstiev Dano a jeho homoši (muži) a Bingoooo, može byc (mix), ktorí skončili tesne pred bránami finálového turnaja, keď v priebežnom poradí po troch turnajoch obsadili nepostupové 7. resp. 6. miesto.

Účastníci KIA FINAL FOUR 2016:
MUŽI: Stará škola, Amigos Para Siempre, Letný vánok, Okolo pol 2, Uprising, MILF Hunters
MIX: Zimný vánok, STRED1, Benefits, Here for beer
ŽENY: Vydýchané z lavičky, Cross Country, Sweet Nothing, Nesmrteľné tety
CHLAPCI: Gaštan, Game of Zones, Las Vikis, Club of the Ninjas
DIEVČATÁ: 3 oriešky, Trénerove Džermilky, Barbie vrabce, Pirane

Finálový turnaj odohrajú zúčastnené družstvá v 4-členných skupinách systémom každý s každým, pričom víťaz skupiny postupuje priamo do finále, druhé a tretie družstvo v skupine postupujú do vzájomného semifinále, štvrté družstvo v skupine z ďalších bojov vypadáva. V kategórii MUŽI budú tímy rozdelené do dvoch 3-členných skupín, z ktorých víťazi postúpia priamo do semifinále a druhé a tretie tímy v skupinách sa stretnú v zápase o postup do semifinále.

Do tomboly a niektorých súťaží sa budú môcť zapojiť aj diváci


Súčasťou finálového turnaja bude aj súťaž o Kráľa strelcov (Free Throw´s King) a súťaž o najlepšieho strelca spoza trojbodového oblúka (King of Long Distance), do ktorých sa zatiaľ kvalifikovali víťazi streleckých súťaží z turnaja v Kysuckom Novom Meste (netradicnetorty.sk FREE THROWS CONTEST - Ivana Michaličková, INTERSPORT 3POINT SHOOTOUT - Veronika Kozlíková) a ktorých doplnia víťazi kvalifikácie, ktorá sa uskutoční v priebehu finálového turnaja. Kvalifikácie v streleckých súťažiach sa budú môcť zúčastniť hráči aj diváci za štartovné 1 €, pričom výťažok zo štartovného bude venovaný žilinskej pobočke Ligy proti rakovine.

Vzhľadom na nepriazeň počasia, ktorá sprevádza STREETBALL PROTI RAKOVINE 2016, sa na finálovom turnaji uskutoční aj TOMBOLA,  ktorá sa mala pôvodne konať počas prvého turnaja série v Žiline. Pripravené sú zaujímavé ceny (3-dňový pobyt vo WELLNESS HOTELI PATINCE,  vysokotlakový čistič, vysávač, mixér, 20 % zľava do AUTOŠKOLY MATEJ atď.), o ktoré môžu po zakúpení tombolového lístka v hodnote 1 € súťažiť všetci hráči i diváci. Výťažok z predaja tombolových lístkov bude venovaný žilinskej pobočke Ligy proti rakovine.

Program KIA FINAL FOUR 2016:
8.00 - 8.30 prezentácia tímov
8.45 - 8.55 otvorenie turnaja
9.00 - 12.45 skupinová fáza
12.45 - 13.45 semifinálové zápasy
13.45 - 14.30 finále v kategóriách DIEVČATÁ, CHLAPCI, MIX + kvalifikácia v streleckých súťažiach
14.30 - 14.45 finále streleckých súťaží Free Throw´s king a King of Long Distance
14.45 - 15.25 finále v kategóriách ŽENY a MUŽI
15.25 - 15.40 TOMBOLA
15.40 - 16.00 odovzdávanie cien a ukončenie turnaja

Miesto: -
Dátum: 13.08.2016 - 08:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu