LATINO PÁRTY v Žiline už túto sobotu


Foto: LATINO PÁRTY v Žiline už túto sobotu

FIESTA LATINA. Dych vyrážajúci večer a najlepšia zábava široko ďaleko v okolí Žiliny! Toto ťa čaká v sobotu v *enjoyclub na Mariánskom námestí.

Atmosféra tak horúca ako latinské rytmy, krátke sukne, zvodné tance a vôňa španielskeho temperamentu. To je Fiesta Latina party v *enjoyclub. Zaži úplne odlišný spôsob zábavy, podmienený charizmou národa, ktorý má zábavu, tanec a hudbu jednoducho v krvi.


Už v sobotu 6. augusta sa v *enjoyclub predstaví Mario Lopez – tanečník, choreograf, lektor tanca. Ako Mario hovorí “Latino pochádza z Karibiku, a je natoľko pozitívne, že sa dá tancovať hocikedy – v zime, v lete, popritom, ako relaxujete.”


Latino sa dá tancovať hocikedy a hlavne hocikde, a teda napríklad v sobotu v Žiline. Mario je energický, usmiaty a úprimne miluje zábavu! Je to ozajstný profík, ktorý vyhráva jednu súťaž za druhou a v sobotu sa konečne po roku znovu objaví na Mariánskom námestí v *enjoyclub.  Oživí celý večer, prinesie so sebou závan Karibiku a hlavne úplne odlišný druh zábavy.


Spolu s Mariom sa v sobotu predstaví aj DJ JUCKY, ktorý roztancuje klub v rytmoch salsy a latina. Táto dvojka jednoducho spraví show, na ktorú len tak nezabudneš.

Ak stále zvažuješ plány na víkend, my navrhujeme únik od bežnej reality, salsu a latino na parkete a vychladený drink na bare. ENJOY FIESTA LATINA!

Miesto: -
Dátum: 06.08.2016 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu