Čitateľka prešla autom cez skateboard mladej slečne, chce sa jej ospravedlniť a škodu nahradiť


Foto: Čitateľka prešla autom cez skateboard mladej slečne, chce sa jej ospravedlniť a škodu nahradiť

S ďalším skvelým príkladom toho, že ľudskosť v nás nevymrela, je čitateľka Gabriela, ktorá nás dnes oslovila s prosbou o zverejnenie jej incidentu dnes ráno. Pri ňom sa jej nedopatrením podarilo prejsť po skateboarde mladej slečny, tú by teraz rada vypátrala a uhradila škodu.

“Dnes o 9:15 pri LIDL-i na Kysuckej ulici pred podchodom smer mesto som púšťala cez prechod dve slečny na skateboardoch vo veku približne 10 až 14 rokov. Kočky naskočili na boardy a prešli, bol tam však kopček a jednej slečne vykĺzol z pod nôh, následne sa vrátil sa na cestu,” uviedla čitateľka

Počas plnej premávky nebol čas situáciu riešiť


Čitateľka si žiaľ zídený skateboard všimla až neskoro a prešla ho autom. Napriek tomu, že nešlo o jej stopercentné zavinenie, chce dievčatám nahradiť škodu.

“Ja som si to ale hneď nevšimla, prešla ho a poškodila. Musela som prejsť, nakoľko bola na semafore zelená smer mesto a nechcela som brzdiť premávku. Viem, že skateboard sa poškodil, no nemohla som to riešiť za plnej premávky. Preto hľadám tie dve dievčatá, ktoré išli smer LIDL - Slovena. Chcem jej zaplatiť kúpu nového boardu za moju chybu,” uzavrela čitateľka.

Ak poznáte dotyčné slečny, odkážte ich na nás a my ich spojíme priamo s čitateľkou, ktorej kontaktné údaje máme v redakcii. Už pred týždňom a pol sa nám spolu podarilo vypátrať majiteľa psíka za pár hodín, veríme, že aj teraz sa nám podarí prispieť k dobrému skutku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu