Unavení z nadmerného potenia? V žilinskom dermaštúdiu LaDerma vás tohto problému zbavia!


Foto: Unavení z nadmerného potenia? V žilinskom dermaštúdiu LaDerma vás tohto problému zbavia!

Potenie je fyziologický stav, ktorý nasleduje ako reakcia na prehrievanie organizmu. Nejeden človek má problém s nadmerným potením a preto hľadá vhodné riešenie, ako sa ho zbaviť. Existuje pritom jednoduché riešenie, ktoré vám pomôže bez zbytočných starostí.

O odstránenie nadmerného potenia začína byť veľký záujem aj v Žiline. Spýtali sme sa preto odborníkov z laserového dermaštúdia LaDerma, ako to celé funguje a ako je možné dosiahnuť želaný výsledok.

LaDerma je laserové dermaštúdio, ktoré poskytuje služby svojim klientom už od roku 2012. K dnešnému dňu vyskúšalo jeho služby viac ako 1200 klientov. Pri návšteve sa zverujete do rúk odborníkom, ktorí vám nielen poradia, ale aj pomôžu s vašim problémom.

Trápite sa, že už pár hodín po osprchovaní budete na dôležitej schôdzke zapáchať, alebo vás znemožňujú fľaky pod pazuchami v spoločnosti? Niektorým ľuďom tento problém môže zapríčiňovať dokonca aj psychickú traumu.

V dermaštúdiu LaDerma dokážu vyriešiť problém s potením nenáročným zákrokom, a to aplikáciou botulotoxínu do problémových miest. Môžu to byť podpazušné jamky, dlane, alebo vlasová časť hlavy. Ide o najmodernejší a bezpečný spôsob.

Dĺžka trvania aplikácie je aj s prípravou asi 30 minút. Do problematických miest nanesieme najskôr znecitlivujúci krém, aby sme tak minimalizovali bolestivosť zákroku, následne aplikujeme najtenšou ihlou botox (5 až 10 vpichov do jednej oblasti).

“Vykonali sme cez 1500 zákrokov a skrášľovacích procedúr a tiež sme absolvovali 17 odborných zaškolení s následnou certifikáciou.”

Viac informácií získate na adrese http://laderma.sk/.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok