Inovatívnu novinku v podobe kreatívnych sprejov dostanete už aj v žilinskom Painthouse


Foto: Inovatívnu novinku v podobe kreatívnych sprejov dostanete už aj v žilinskom Painthouse
Galéria: 11 fotiek

Predajňa farieb, sprejov a omietok Painthouse, ktorú nájdete na Dlhej ulici (Bytčickej ceste), priniesla Žilinčanom inovatívny nástroj na spestrenie najrôznejších povrchov. V čom je táto novinka unikátna a prečo tak rýchlo získala na popularite?

Ide o kriedové farby v spreji – Pinty Plus Chalk Finish Spray Paint. Populárne spreje vám pomôžu veľmi jednoducho a rýchlo dosiahnuť moderné povrchy ako napríklad Vintage, Provence či imitáciu starého dreva. Manipulácia so sprejom je jednoduchá. Vďaka pestrej ponuke farieb a povrchov, na ktoré je možné Chalk Finish Spray Paint nanášať, máte možnosť okamžite a kreatívne zmeniť veci okolo vás. Spreje totižto schnú na dotyk do 20 minút a úplné schnutie trvá len hodinu.



Rýchlo schnúci, vodou riediteľný sprej je navyše šetrný k životnému prostrediu a poskytuje maximálnu kryciu schopnosť na mnohých povrchoch. Široký výber až z 18 harmonických farieb zaistí, že si môžete skrášliť takmer akýkoľvek interiér. Spreje je možné aplikovať na drevo, laminát, plátno, kov, plasty, kartón, sklo alebo polystyrén.



Nemenej dôležitou súčasťou pri nákupe sprejov je inšpirácia, vďaka ktorej dostanete chuť meniť staré, klasické veci za oveľa netradičnejšie a trendovejšie. To si uvedomujú aj v Painthouse, kde pre vás pravidelne prinášajú inšpiráciu toho, čo všetko sa dá so sprejmi vytvoriť a prefarbiť.

“Snažíme sa ukázať, ako je možné použiť tento výrobok a všetky naše spreje trochu netradične. Zároveň však chceme, aby klienti dodržiavaním postupov dosahovali čo najlepší efekt. To je aj kľúčovým mottom - OPORA PRE HOBBY / SUPPORTING DIY,” uviedol riaditeľ Painthouse Boris Chmelár.

Kreatívne nápady, ktoré vám prináša Painthouse, nájdete aj na tejto fanpage


Pozrite si kreatívne nápady, ako využiť Chalk Finish Spray Paint


 



Ak máte záujem vybrať si z širokej ponuky Chalk Finish Spray Paint farieb, navštívte predajňu Painthouse osobne na Bytčickej ceste (bývalá predajňa ROT).




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu