Event House Žilina otvára lounge terasu


Foto: Event House Žilina otvára lounge terasu
Galéria: 11 fotiek

V Event House tíme sa sami radi bavíme, a preto sme sa rozhodli vytvoriť párty, ktoré by nám štýlom, hudbou a atmosférou úplne sedeli. A tak 15. júla otvárame našu terasu novým eventovým konceptom pre všetkým, ktorí sa chcú po práci stretnúť s priateľmi, radi spoznávajú nové zaujímavé miesta, vedia si vychutnať dobrú hudbu, jedlo a drinky. Naše párty tu nebudú každý víkend, ale prídu akurát vtedy, keď budete mať chuť na príjemný večer vonku.



Ibiza Glow Lounge Party

Po májovej otváračke a veľko kapacitnom koncerte bude tentokrát párty prebiehať na vonkajšej terase a v bočnej eventovej hale. Ibiza Glow je koncept letnej lounge párty pri západe slnka s príjemnou hudbou v dizajnových priestoroch. Večer začíname na terase, kde sa budú podávať španielske tapas a nápoje. Program je príjemnou kombináciou chillout DJských setov a tanečnej Ibiza music, ktorá vyvrcholí londýnskym hudobným hosťom. Kúsok Ibizy do Event House vnesie aj prehliadka plaviek Neon a letných doplnkov od Nela Slováková Fashion.

Lístky si môžeš zakúpiť na www.ticketportal.sk . Pre pohodlie počas celého večera je možné rezervovať si stôl zadarmo na čísle 0905 873 355. K rezervácii je potrebné uvádzať číslo vstupenky. Vstupné 10 eur predpredaj, 15 eur na mieste (v cene vstupenky tapas do 23.00).

Pozývame!


Viac informácii na facebooku: Event House Žilina
https://www.facebook.com/events/506452596221313/
www.eventhouse.sk

Miesto: -
Dátum: 15.07.2016 - 20:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu