Koncert Iron Maiden a ďalších dvoch kapiel na Letisku videlo 15 tisíc návštevníkov


Foto: Koncert Iron Maiden a ďalších dvoch kapiel na Letisku videlo 15 tisíc návštevníkov Foto: https://www.facebook.com/octopuspromotion.sk

Včerajší megakoncert troch kapiel - Iron Maiden, Sabaton, The Raven Age - videlo podľa informácií organizátorov približne 15 tisíc návštevníkov. Koncert sa konal v areáli Letiska Žilina, logistickú náročnosť pomohli zvládnuť desiatky autobusov vo forme kyvadlovej dopravy. Priamo pri areáli parkovalo na parkovisku 2500 áut.

“Vo finále 15.000 návštevníkov, z toho vyše 3.000 ľudí dopravených kyvadlovými spojmi, 2.500 áut na parkovisku, desiatky autobusov, 360 pracujúcich organizátorov,” uviedli organizátori v poďakovaní na svojom Facebooku. Akcia sa svojou veľkosťou jednoznačne zaradila k najväčším, aké sme v Žiline a blízkom okolí za posledné obdobie mali.

Kapela Iron Maiden bola na Slovensku už piatykrát, prvýkrát koncertovali ešte v roku 1993 v Bratislave a v roku 1995 v Žiline. Neskôr v roku 2000 v Banskej Bystrici a naposledy pred včerajším koncertom v júli 2013 na festivale Topfest v Piešťanoch. Ich šou trvala bez pár minút dve hodiny.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu