Dnes vystúpia v Žiline Iron Maiden, v meste sa očakáva zhustená doprava


Foto: Dnes vystúpia v Žiline Iron Maiden, v meste sa očakáva zhustená doprava
Galéria: 12 fotiek

Dnes 06.07.2016 vystúpia v Žiline rockové legendy Iron Maiden, ktoré stále patria medzi nažiadanejších hudobníkov na svete. Iron Maiden sa na Slovensku predstavia po trojročnej pauze, kedy vystúpili na festivale Topfest v roku 2013. Dvojhodinový koncert v rámci turné k aktuálnemu albumu The Book of Souls by mal podľa rozpisu od organizátorov začať okolo 21:00. V Prahe si pozrelo koncert kapely približne 28 000 ľudí.


Vstup do areálu letiska v Žiline bude možný od 17:00, resp. od 16:30 pre držiteľov zlatých vstupeniek. Parkovisko je však otvorené už od 12:00, pričom samotní organizátori vzhľadom na dopravnú náročnosť a kapacitu odporúčajú zaparkovať čo najskôr. Pre návštevníkov podujatia pripravili ja kyvadlovú dopravu. Jej rozpis si môžete pozrieť vo fotogalérii.

    


Koncert získal mediálny ohlas aj tým, že sa proti jeho konaniu ohradili Rehoľníci sv. Bazila Veľkého a žiadali po politikoch jeho zakázanie. „Vzhľadom k tomu, že tento Bohorúhavý koncert je proti našim kultúrnym a kresťanským koreňom, Vás žiadame: - Postavte sa proti tomuto koncertu, ktorý demoralizuje mládež a ničí všetky morálne a kresťanské hodnoty! Keďže obec Dolný Hričov, pod ktorú Žilinské letisko patrí, bude vystavená satanizácii národa, žiadame Vás, aby ste sa svojou autoritou postavili proti tomuto koncertu, ktorý demoralizuje mládež a vnáša prekliatie na Slovensko!,” uviedli rehoľníci v liste.

         


 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu