Pes Rúfus z Chaty pod Suchým bol ukradnutý, pomôžte pri nájdení zlodeja


Foto: Pes Rúfus z Chaty pod Suchým bol ukradnutý, pomôžte pri nájdení zlodeja
Galéria: 3 fotky

Majitelia psa Rúfusa z Chaty pod Suchým, z ktorej ho neznámy muž predvčerom ukradol, prosia verejnosť o pomoc pri pátraní.

“Prosíme o pomoc- včera v noci nám zmizol Rúfus, pes z Chaty pod Suchým. Dnes sme sme zistili, že pes sa nestratil, ale bol ukradnutý! Videli ho pri senníku nad Kľačanmi , bol na povraze a viedol ho anglicky hovoriaci muž do 30 rokov, vysoký cca 1,95 m, chudý, dlhé tmavé brčkavé vlasy po plecia, šiltovka otočená šiltom dozadu,modrá bunda, tmavé nohavice, taký zvláštny týpek. Tento človek sa pohybuje po Malej Fatre, stanuje na rôznych miestach, včera popoludní bol videný aj v okolí Chaty pod Suchým, kde si zrejme Rúfusa vyhliadol. Dnes sa pohyboval v okolí Chaty pod Magurou a v okolí Kľačian….Rúfus je k ľuďom absolútne mierumilovný a dôverčivý ( preto ho aj ukradli), ale je nebezpečný pre iných psov, s ktorými sa bije. Človek, ktorý ho má na povraze, ho samozrejme nevie ovládať! Prosím dajte nám vedieť akúkoľvek informáciu, ktorá by nám pomohla tohto človeka a hlavne nášho Rúfusa nájsť - pošlite správu na FB Janka Parížeková, volajte na čísla: 0905/861042, 0915/268192 alebo priamo na policiu na 158”

Majiteľom sa podarilo zverejniť aj fotografie, ktoré zachytávajú zlodeja

“Toto je človek, ktorý zobral nášho Rúfusa, stále nevieme, kde sú....takto ho zachytila naša kamera v stredu večer, keď prechádzal okolo Chaty pod Suchým. Do chaty nevošiel, ale Rúfusa videl, keďže tento býva uviazaný hneď pri chate…no a zjavne sa mu veľmi zapáčil, tak si ho jednoducho zobral…prosím zdieľajte a v prípade, že dnes niekto tohto človeka v sprievode veľkého šedého kaukazského ovčiaka videl, prosím dajte vedieť nám alebo rovno na políciu - 158…”

Fotky Rúfusa aj zlodeja nájdete vo fotogalérii.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu