Deň detí v ZOC MAX dopadol na výbornú. Preteky lezúňov vyhralo dievčatko s časom 9,2 sekundy


Foto: Deň detí v ZOC MAX dopadol na výbornú. Preteky lezúňov vyhralo dievčatko s časom 9,2 sekundy
Galéria: 5 fotiek
Foto: ZOC MAX Žilina

Sobota 4. júna sa v žilinskom MAXe niesla v znamení osláv najveselšieho a najmilšieho sviatku v roku, ako inak Dňa detí. Pre najmenšie ratolesti do 12. mesiacov bol pripravený obľúbený v poradí už siedmy ročník Pretekov lezúňov, ktorý rozhodne nenechal nikoho chladným a roztomilé kúsky bábätiek vyčarili úsmev nejednému návštevníkovi.

Celkovo sa akcie zúčastnilo 56 malých pretekárov. Preteky majú jednoduché pravidlá. Lezúni súperia o to, kto prekoná 5 metrovú vzdialenosť po štyroch v čo najkratšom čase. Dovolené je fandenie rodičov, ktorí môžu svoje ratolesti motivovať k lepším výkonom akýmkoľvek spôsobom.

Žilinskí lezúni patria k najrýchlejším zo Slovenka a toto prvenstvo svojimi časmi opäť potvrdili. Doposiaľ najrýchlejší lezúň z tohto ročníka sa objavil práve u nás a bolo ním dievčatko s menom Terezka Janušová z Rajca s časom 9,2 sekundy.

Rodičia tejto malej lezúňky sa tak mohli potešiť hodnotným cenám v podobe víkendového pobytu, balíčka kozmetiky a plienkam.


Hodnotné ceny si odniesli aj výhercovia druhého a tretieho miesta. Veríme, že nikto našu Terezku nepredbehne a svojim rodičom vyhrá 500 €, týždňový pobyt a sebe ročnú zásobu plienok a elektrické autíčko.

Celkový víťaz bude známy už 26. júna v Liptovskom Mikuláši, tak držte Terezke palce spolu s nami.

Každý malý pretekár dostal svoj prvý diplom, darček a mohol tak ísť do prírody a potom opäť do postieľky. Ako by to bolo aby sa nemyslelo aj na väčšie deti, ktoré tiež zažili v tento deň kopec zábavy. Stanovíšť bolo po centre niekoľko, a tak stačilo si už len vybrať spomedzi atrakcií, akými boli fotografovanie sa s maskotmi, maľovanie na tvár, kreatívne dielne, workshop balónových postavičiek alebo obľúbené skákacie atrakcie, na ktorých sa mohli ratolesti zabávať do neskoršieho večera.

Veríme, že si každý malý návštevník obchodného centra prišiel na svoje a spolu s vedením ZOC MAX sa tešíme na ich deň „D“ aj o rok.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ZOC MAX Žilina