Pred malou chvíľou sa v Bôrickom parku obnažoval muž pred mladou slečnou


Foto: Pred malou chvíľou sa v Bôrickom parku obnažoval muž pred mladou slečnou Foto: ilustračné / ephoto.sk

Ďalší prípad ohrozovania mladých žien a obnažovania sa na verejnosti, sa objavil dnes krátko po 21:30 hod. v bývalom Bôrickom parku (Park Ľudovíta Štúra). Neznámy muž, ktorý sa obnažoval na verejnosti, sa nachádzal pri moste, na začiatku parku v smere od centra mesta.

“Ako sú tie schody smerom na Vlčince, tam bol schovaný nejaký chlap. Stále na mňa vykukoval, ja som si najskôr myslela, keďže je piatok, že je to nejaký opitý muž, ktorý tam vykonáva potrebu,” opisuje nepríjemnú skúsenosť mladá slečna.

Muž sa následne na pár sekúnd skryl, až zrazu vyskočil z druhej strany betónového piliera. Stiahol si nohavice a začal ukazovať slečne svoje prirodzenie, neskôr s ním aj mával.

“Stál tam a mával stále ním, ja som si trošku pobehla dopredu, pretože zhruba o 20 metrov predo mnou boli 2 ženy. Keď som sa otočila, už som ho tam nevidela,” dodáva slečna.


Neznámy muž bol vysoký maximálne 170 cm, vyzeral, že má holú hlavu, prípadne veľmi krátke vlasy. Pôsobil trošku tmavší, ale podľa svedkyne to mohlo byť aj vďaka tme. Jeho vek odhaduje asi na 35 - 45 rokov.

Zdieľajte správu ďalej a upozornite ostatných.

Niekoľkých mužov, ktorí obťažovali ženy v meste, sa už podarilo polícií zadržať aj vďaka našim čitateľom. Posledný prípad takéhoto obťažovania sa stal pred zhruba dvomi mesiacmi.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu