Bezplatná inzercia je dostupná už aj na našom webe!


Foto: Bezplatná inzercia je dostupná už aj na našom webe! Foto: ilustračné

Po mnohých návrhoch od vás čitateľov a členov našej skupiny Žilinská burza - predaj a kúpa sme sa rozhodli, že spustíme inzerciu aj na našom webe. 

Cieľom inzercie bude ponúknuť priestor, vďaka ktorému spojíme predávajúcich a kupujúcich. 

Inzercia u nás, je na rozdiel od niektorých lokálnych médií, bezplatná. Osloviť môžete kohokoľvek spomedzi 120 000 čitateľov mesačne a viac ako 12 500 členov skupiny na Facebooku. V súčasnosti máme takmer 350 aktívnych inzerátov.

Snažili sme sa zachovať maximálnu jednoduchosť, preto od vás nevyžadujeme žiadne registrácie.

Stačí, ak pridáte inzerát, vyplníte kontaktné údaje a prípadne pridáte pár fotiek. Váš inzerát je aktívny po dobu 3 týždňov, ak ho sami neodstránite skôr. Tento čas ešte môžeme upraviť a to na základe získaných skúseností s tým, ako rýchlo dokážete veci cez nás predať.


Pripomíname, že na webe budú zobrazené aj inzeráty zo spomínanej skupiny Žilinská burza - predaj a kúpa. Ak teda pridáte inzerát na facebooku, automaticky sa objaví aj na webe. Fungovať to bude aj opačne.

Odkaz na bezplatnú inzerciu v Žiline je naozaj jednoduchý: zilinak.sk/inzercia

Teší nás, že využívate všetky funkcie našich stránok, ktoré vám ponúkame. Snažíme sa pracovať na tom, aby sme ich neustále zdokonaľovali a prípadne doplnili o ďalšie, nové služby.

Váš tím Žilinak.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu