Žilinčania si z Bratislavy odniesli výhru


Foto: Žilinčania si z Bratislavy odniesli výhru

Na prestížnej akcii X-Fight, v Bratislavskej Hant aréne 20. mája, reprezentoval žilinský klub Ares gym, 21 ročný Radovan Kulla.  Predstavil sa v kategórii K1 ťažkých váh proti domácemu borcovi Adriánovi Bartlovi, z Bratislavskej boxerne.
 
Zápas bol skutočným adrenalínovým zážitkom, od začiatku až do záverečného gongu prebiehal vo vysokom tempe. Bartl mal vysokú motiváciu, chcel Kullovi odplatiť prehru z minulého roka a predviesť sa pred tamojším publikom. To sa mu však príliš nedarilo, Kulla si počínal veľmi skúsene. Nad domácim borcom mal technickú, aj fyzickú prevahu. Svoje presne mierené údery takticky zakončoval tvrdými kopmi. Radovan si na svoje konto pripísal v poradí tretiu výhru po sebe. Prvé dva zápasy ukončil knokautom pred limitom, posledný výhrou na body. Žilinský borec tento rok predvádza brilantný výkon.
 
 „Som šťastný, že sa mi opakovane podarilo vyhrať nad domácim borcom. Atmosféra v Hant aréne bola výborná. Na zápas som sa pripravoval  tvrdo, čo bolo v ringu patrične vidieť. Súpera som tlačil až do úplného konca, o to viac si toto víťazstvo vážim. Teší ma, že naďalej pokračujem vo svojej výhernej šnúre. Som vďačný predovšetkým všetkým fanúšikom, čo ma podporujú, sponzorom Eunica media, B&D Foam, Exact systems, mesto Žilina, CVČ Žilina, Havana cars, Holiday inn Žilina, zásluhou ktorých náš tím stále napreduje,“ otvorene priznáva Kulla.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Soňa Muth