Dopravná situácia v Bytčici a na Rajeckej je každým dňom horšia


Foto: Dopravná situácia v Bytčici a na Rajeckej je každým dňom horšia Foto: Facebook

30 minút. To je čas, ktorý strávite podľa vodičov v kolóne na Rajeckej ceste. Pondelkové rána bývajú z hľadiska dopravy v Žiline veľmi komplikované. Na hlavných ťahoch sa tvoria kolóny pravidelne. Kysucká, Ľavobrežná, Košická, Hlinská a najmä Rajecká. To sú úseky, kde si postojíte v rade áut.

Na úsek cesty I/64 - konkrétne Rajeckú cestu a mestskú časť Žilina - Bytčica nás upozorňujete pravidelne. V oboch smeroch sa čaká, najčastejšie od Rajca.

Podľa mnohých z vás, ktorí týmto miestom prechádzate denne je príčinou vzniku kolón zle nastavený semafor na križovatke Solinky - Rajecká cesta. Na základe vašich požiadaviek sme preto už v minulosti smerovali podnety na mesto Žilina, ktoré prisľúbilo a následne aj zrealizovalo zmenu intervalov na semafore. Problém sa ale nevyriešil úplne.


Hlavný ťah na Rajec situáciu stále nezvláda

Ako môžete vidieť na priloženej fotografií, počet áut a zdržania sú vysoké. Stojí sa už od Rondla. A stále dostávame množstvo podnetov, ktoré spracovávame a posúvame ďalej na riešenie. 

Hlavným zdrojom sú nám vždy informácie od vás a preto aj teraz máte možnosť vyjadriť sa v komentároch. My podnety znovu spracujeme a po získaní vyjadrení vám dáme odpoveď, ako a či je možné situáciu riešiť.

Aktuálny dopravný servis nájdete na adrese: http://www.zilinak.sk/dopravny-servis


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu