V Tepličke nad Váhom zavalilo dvoch mužov, jeden z nich nehodu neprežil


Foto: V Tepličke nad Váhom zavalilo dvoch mužov, jeden z nich nehodu neprežil
Galéria: 5 fotiek
Foto: ilustračné

Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline informovalo o výjazde hasičov, ktorí smerujú do obce Teplička nad Váhom. Podľa získaných informácií malo dôjsť k zavaleniu dvoch mužov drevenou stenou. Jeden muž je údajne pri vedomí a komunikuje, druhého nemôžu nájsť. 

Na miesto smerujú všetky záchranné zložky a podľa získaných informácií bol vyslaný aj záchranársky vrtuľník. Podľa najnovších informácií sa nehoda skončila tragicky, kedy jeden zo zavalených mužov neprežil nápor steny.

Aktualizácia 13:00

Hasiči zo Žiliny zasahovali na Južnej ulici v Tepličke nad Váhom v okrese Žilina, kde boli vyslaní k dvom osobám. Počas stavebných prác na rodinnom dome zavalil dvoch mužov padajúci múr. Hasiči museli múr nadvihnúť pomocou vzduchového vankúša a hydraulického vyslobodzovacieho. Následne bolo možné osoby vytiahnuť.

Lekár na mieste skonštatoval smrť jednej osoby. K udalosti musel byť privolaný aj vrtuľník leteckej záchrannej služby, ktorý druhého zraneného previezol do nemocnice v Žiline. 57-ročný muž bol pri vedomí a utrpel poranenie driekovej chrbtice. V stabilizovanom stave skončil na centrálnom príjme vo FNsP Žilina.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu