Žilinská kapela Bod Omylu uspela na eliminácii v Prahe, vystúpi na festivale Woodstock


Foto: Žilinská kapela Bod Omylu uspela na eliminácii v Prahe, vystúpi na festivale Woodstock
Galéria: 3 fotky
Mladá žilinská formácia uspela na elimináciách v Prahe a ako jediný slovenský zástupca v konkurencii 7 skupín postúpila na poľský festival Woodstock. Mladí rockeri si tak zahrajú na jednom z najväčších hudobných podujatí v Európe. Festival na poľsko-nemeckých hraniciach v roku 2014 hostil rekordných 750 000 návštevníkov a každoročne sa mu darí šíriť odkaz mieru, lásky a hudby. Pre tento ročník sú zatiaľ ohlásené mená ako Bring Me The Horizon či The Hives, pričom line-up stále nie je uzavretý.

Viac o tom, ako prebiehala úspešná cesta mladých žilinčanov nám prezradil spevák a gitarista kapely Bod Omylu Lukáš Turiak. „Do eliminácií sme sa prihlásili, pretože nám bol sympatický ich formát. Organizátori nepožadovali od kapiel otravovanie fanúšikov formou lajkovacieho hlasovania, ale do finále vyberali na základe rozhodnutia poroty. O výsledku samotného finále taktiež rozhodovala odborná porota podľa hodnotenia živého vystúpenia. Keď sa po koncerte vyhlásili výsledky, nemohli sme tomu uveriť. Konkurencia bola ťažká a stáť po náročnom dni na pódiu spolu s organizátormi ako víťazi bol úžasný pocit. Ďakujeme všetkým, čo nám verili a držali nám palce. Už teraz sa na Woodstock veľmi tešíme,” uviedol spevák a gitarista žilinskej kapely. 

Bod Omylu majú aktuálne za sebou úspešné akustické turné a koncom apríla sa chystajú do štúdia, kde začnú nahrávať nový materiál na pripravovaný album. Fanúšikovia zo Žiliny a okolia si môžu ich živú show pozrieť najbližšie na hodoch v Trnovom už budúcu sobotu. Všetky informácie o skupine nájdete na oficiálnom webe www.bodomylu.sk a Facebooku.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu