Pod Dubnou skalou došlo k tragickej nehode osobného auta a kamióna, cesta je uzavretá


Foto: Pod Dubnou skalou došlo k tragickej nehode osobného auta a kamióna, cesta je uzavretá
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook

Podľa aktuálnych informácií z krajského operačného strediska hasičského a záchranného zboru v Žiline došlo k dopravnej nehode pod Dubnou skalou v smere do Žiliny.

Zraziť sa mali osobné auto značky Škoda Felicia a kamión. Podľa získaných informácií bola pri nehode usmrtená jedna osoba, ktorou je vodička osobného auta. Ženu museli vystrihnúť z auta hasiči a záchranári sa ju niekoľko desiatok minút snažili oživovať, no žiaľ neúspešne.

Vodička osobného auta mala v zákrute dostať šmyk.

Podľa informácií z dopravného servisu je cesta zatiaľ neprejazdná. Obchádzka vedie cez Terchovú, tam už však tiež došlo k dopravnej nehode.


Aktualizácia 13:15 hod.

Vo štvrtok 14. apríla pred siedmou hodinou ráno došlo na ceste prvej triedy v katastri obce Strečno, okres Žilina k vážnej dopravnej nehode. 58 ročná vodička (zo Žiliny) viedla osobné motorové vozidlo Škoda Felicia v smere od Martina na Žilinu. V ľavotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s vozidlom do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom Scania s návesom, ktoré viedol 27 ročný vodič (z okresu Prešov). Následne došlo k stretu vozidla Kia Ceed (vozidlo viedol 67 ročný vodič v smere od Martina) s časťami poškodeného vozidla Škoda Felicia.

Pri dopravnej nehode žiaľ vyhasol život 58 ročnej vodičky. U vodiča nákladného vozidla a vodiča vozidla Kia Ceed alkohol vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. U nebohej bude vykonaná pitva. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 4.500.-€.

V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.

Cestná premávka bola o 09.00 hodine sprejazdnená v oboch smeroch. Policajti naďalej cestnú premávku monitorujú za účelom jej bezpečnosti a plynulosti. Z uvedeného dôvodu polícia žiada vodičov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie pokynov policajtov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu