Skvelé podujatie pre deti: CRAZY CHICHI & FRIENDS SHOW


Foto: Skvelé podujatie pre deti: CRAZY CHICHI & FRIENDS SHOW

Interaktívna tanečná show OPIČKA CRAZY CHICHI PRICHÁDZA SO SVOJIMI KAMARÁTMI NA SLOVENSKO Z ĎALEKEJ AFRIKY, ABY DETI TANEČNOU FORMOU NAUČILA NIEČO O SVETE, ĽUĎOCH RÔZNEJ FARBY PLETI, DÔLEŽITOSTI POHYBU A NÁSTRAHÁCH SLADKOSTÍ.

Crazy Chichi s kamarátmi sa jedného dňa pri potulkách džungľou nečakane ocitli pri obrovskom vtákovi a keď videli, ako do jeho bruška nastupovali vysmiati turisti, zvedavosť ich nenechala chladnými a i napriek veľkému strachu sa im podarilo nastúpiť a schovať sa v útrobách. Netušiac, že veľkým vtákom bolo lietadlo, sa za drnčiacich zvukov motorov začalo ich super dobrodružstvo.

Precestovali celý svet a zážitky z krajín priblížia deťom prostredníctvom pesničiek a tanečných choreografií typických pre danú krajinu. V tematických pesničkách, napr. o čokoláde, či lízankách, motivujú detičky, aby si radšej zatancovali, ako by mali tieto sladkosti papať, mať veľké brušká a pokaziť si zúbky.

Príbeh ich putovania končí príchodom na Slovensko, kde sa zvieratkám páči práve preto, lebo detičky sú šikovné, šťastné a majú rady tanec a pohyb ako taký. Tanečná show trvá cca 60min., počas ktorej zaznie mnoho tematických piesní, v ktorých sa zvieratká vystriedajú v rôznych tematických kostýmoch. Už od prvej pesničky sa deti stávajú súčasťou príbehu, začínajúc tlieskaním a dupaním v hľadisku, jednoduchými pohybmi až po vystupovanie so zvieratkami na pódiu. Na svoje si prídu aj rodičia, ktorí, ak si myslia, že budú len nečinne sedieť v hľadisku, sa veľmi mýlia :-)


Vhodné pre deti od 3 do 10 rokov.

Dĺžka podujatia: 60 - 75 min.

Vstupné: už len 4,00 EUR

Miesto: -
Dátum: 17.04.2016 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu