Spadli z jahody: V sobotu sa pokúsia o nový slovenský rekord


Foto: Spadli z jahody: V sobotu sa pokúsia o nový slovenský rekord

Agentúra Artur Vás pozýva v sobotu 16. apríla 2016 od 10.00 hod na rodinné podujatie JAHODOVÁ SOBOTA v Jungle parku – detský raj Mojš. Program bude plný vystúpení, hier, súťaží, atrakcií a každý návštevník si bude môcť vyrobiť svoju vlastnú jahodu. Zapojí sa do pokusu o vytvorenie nového slovenského rekordu – najdlhšia papierová jahodová reťaz.

Súčasťou podujatia bude verejná prezentácia projektu Spadli z jahody a úlohy „krstného otca“ sa zhostí známy žilinský herec, moderátor a zabávač Juraj „Šoko“ Tabaček. V závere dňa prezradí aj finálnu dĺžku papierovej jahodovej reťaze.

Info o projekte Spadli z jahody

Chrobáci Jula a Chmuľo (Lucia Langová, Martin Birner) jedného dňa „Spadli z jahody“... ocitli sa vo svete, ktorý nepoznajú, netušia ako funguje a zažívajú pri jeho objavovaní mnohé dobrodružstvá. Pri páde z jahody mali veľké šťastie, že k nim spadla aj Zázračná skrinka (Barbora Birnerová), ktorá pozná odpovede na všetky otázky. DVD Spadli z jahody chce deťom zábavnou formou vysvetliť základy slušného správania, hygieny, princípy používania čarovných slov, prečo sa chodí po „zebre“, ale aj to, že lieky nie sú cukríky. Témy sú spracované formou krátkych filmových príbehov a videoklipov. Autorom hudby a textu je Bobeš Zábojník.


DVD Spadli z jahody vychádza aj vďaka finančnej podpore Mesta Žilina a Grantového systému Mesta Žilina.

Kampaň pre materské školy

Na podporu jahodového rekordu boli oslovené aj materské školy žilinského regiónu. „Zatiaľ sa zapojilo 19 materských škôl, napr. materská škola Stavbárska a Trnavská zo Žiliny, materské školy z Hôrok, Rajca, Kotešovej, Kamennej Poruby, Rajeckých Teplíc, či z Hvozdnice. Na rekord je pripravených už 594 originálnych jahôdok a deti sa môžu tešiť na naše DVD, ktoré im za odmenu pošleme,“ dodáva koordinátorka podujatia Lucia Langová.


Miesto: -
Dátum: 16.04.2016 - 10:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu