Pri Krásne nad Kysucou došlo k vážnej nehode, cesta je uzavretá


Foto: Pri Krásne nad Kysucou došlo k vážnej nehode, cesta je uzavretá
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook

Hasiči z hasičskej stanice v Čadci vyrážali okolo 6:30 hod. na dvoch vozidlách k vážnej dopravnej nehode. Tá sa stala pri Krásne nad Kysucou. Na mieste sa čelne zrazili 2 osobné vozidlá.

V oboch autách zostali zakliesnení ľudia

Hasiči museli z áut vystrihnúť oboch zakliesnených vodičov a spolujazdca. Podľa informácií portálu Žilinské Krimi čelnú zrážku neprežil spolujazdec vo vozidle Volkswagen.  

Cesta je uzavretá, premávku policajti presmerovali cez Krásno nad Kysucou.


Vyjadrenie KR PZ Žilina

V utorok 12. apríla po šiestej hodine ráno došlo na ceste prvej triedy (1/11) v katastri mesta Krásno nad Kysucou, okres Čadca k dopravnej nehode. 21 ročný vodič (z okresu Čadca) riadil motorové vozidlo Volkswagen Passat v smere od Žiliny na Čadcu. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel plynule s vozidlom do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s motorovým vozidlom Volkswagen Caddy, ktoré viedol 56 ročný vodič (z Českej republiky). Pri dopravnej nehode utrpel 36 ročný spolujazdec z vozidla Volkswagen Passat zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol.

Vodič vozidla Volkswagen Caddy utrpel ťažké zranenia a vodič vozidla Volkswagen Passat utrpel doposiaľ presne nezistené zranenia. U oboch vodičov bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 13.000.-€. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách. Cestná premávka bola o 09.00 hodine sprejazdnená v oboch smeroch.

Policajti naďalej cestnú premávku riadia a usmerňujú za účelom jej bezpečnosti a plynulosti. Z uvedeného dôvodu polícia žiada vodičov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie pokynov policajtov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu