Testy na autoškolu vyskúšalo už 11.000 Žilinčanov, patríte medzi nich?


Foto: Testy na autoškolu vyskúšalo už 11.000 Žilinčanov, patríte medzi nich?

V auguste 2015 sme uviedli do prevádzky novú sekciu, ktorá pomáha Žilinčanom nielen pri výbere autoškoly, ale aj pri absolvovaní samotného kurzu a príprave na skúšky. Súčasťou sekcie je zoznam všetkých autoškôl v Žiline, skúšobné testy, zákon o cestnej premávke a dopravné značky. Túto praktickú pomôcku využilo od jej spustenia už viac ako 11,000 našich čitateľov.

Stránky sú dostupné zo všetkých zariadení, od počítačov až po mobilné smartfóny. Žiaci autoškôl preto dokážu testy robiť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Tiež dokážu v krátkom čase nájsť kontaktné údaje na svoju alebo akúkoľvek inú autoškolu v meste.

Pri zostavovaní sekcie sme dbali na to, aby boli všetky zverejnené informácie a skúšobné testy overené a správne. O ich aktuálnosť sa preto vždy staráme spoločne s našim partnerom, ktorým je autoškola Ľubomír Líška v Žiline.


Veľmi nás teší, že počet používateľov – budúcich vodičov, ktorí denne overujú svoje vedomosti, stále rastie. Rovnako narastá aj počet záujemcov, ktorí hľadajú kontaktné údaje na autoškoly. 

Ďakujeme všetkým, ktorí využívajú Autoškolu na Žilinak.sk

Všetko potrebné nájdete vždy na adrese http://www.zilinak.sk/autoskola.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu