Vo Višňovom sa zrazili dvaja cyklisti, jeden z miesta nehody ušiel. Polícia po ňom pátra


Foto: Vo Višňovom sa zrazili dvaja cyklisti, jeden z miesta nehody ušiel. Polícia po ňom pátra
Galéria: 3 fotky

V stredu 16. marca 2016 (v čase okolo 17.10 hodine) došlo v obci Višňové, okres Žilina na ceste tretej triedy – ulica Hlavná horná, križovatka s miestnou komunikáciou k dopravnej nehode. Doposiaľ neznámy cyklista viedol bicykel nezistenej značky (pánsky horský bicykel, modrej farby) po miestnej komunikácii smerom do križovatky s cestou tretej triedy. Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k zrážke s druhým bicyklom, ktorý viedol 41 ročný cyklista.  Ten po zrážke spadol na vozovku.

Neznámy cyklista z miesta dopravnej nehody odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka nehody. V spoločnosti neznámeho cyklistu sa mali nachádzať aj piati neznámi chodci, ktorí z miesta odišli. Alkohol u 41 ročného cyklistu vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Pri dopravnej nehode utrpel 41 ročný cyklista doposiaľ presne nezistené zranenia.

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po neznámom cyklistovi a bicykli. Občania môžu akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach

  • 0961 403 524
  • 0961 403 510
  • 0961 403 500




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ