Vandali sa na sídlisku Vlčince opäť prejavili. Rozhádzali a vysypali smetné koše po celej ceste


Foto: Vandali sa na sídlisku Vlčince opäť prejavili. Rozhádzali a vysypali smetné koše po celej ceste

Vandalizmus sa na sídlisku Vlčince objavuje čoraz častejšie. Väčšinou ide o vyčíňanie v noci z piatka na sobotu, alebo na nedeľu. Tentokrát však zostali obyvatelia ulice Pittsburgská prekvapení v piatkové ráno. Uprostred ulice ich čakali rozhádzané zberné nádoby na komunálny odpad.

Cesta pri Kazačku je takmer neprejazdná, nejakí výtržníci narobili neporiadok s kontajnermi,” napísal nám čitateľ Ján v nadránom.

Neznámi výtržníci prevrátili nádoby a vysypali z nich odpad

“Priateľka išla o 5:00 hod. ráno po Pittsburgskej a na auto sa jej prichytili kartóny. Myslela si, že cez ten neporiadok len prejde, ale nakoniec musela auto odstaviť a vybrať ich spod auta,” píše zasa čitateľ Michal.

Vandali prevrátili dva kontajnery a odpadky rozhádzali po ceste na úseku asi 30 metrov. Obyvatelia údajne hlásili situáciu na mestskú políciu. Odpadky by mali byť v čo najkratšom čase odpratané.

Podľa mňa to boli ty istí, čo mne a minimálne ďalším štyrom majiteľom poškodili autá na Martinskej ulici..sprostosť niektorých ľudí fakt nemá hraníc,” uviedol čitateľ Michal, ktorý si ráno našiel takto poškodené spätné zrkadlo na aute.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu