Kontroverzný mladík, ktorý chcel strieľať utečencov, opäť provokuje svojimi statusmi


Foto: Kontroverzný mladík, ktorý chcel strieľať utečencov, opäť provokuje svojimi statusmi Foto: Facebook
Neprešiel ani mesiac od vyhlásenia rozsudku na Okresnom súde v Žiline, pri ktorom 19-ročný Dávid z okresu Čadca uzatvoril dohodu o vine a treste s prokurátorom, a mladík sa opäť dostal so svojimi statusmi do médií. Vďaka dohode o vine a treste mu súd vymeral podmienečný trojročný trest odňatia slobody s trojročným probačno-mediačným dohľadom. Pokračovaním v zverejňovaní hraničných príspevkov sa však môže dostať do oveľa väčších problémov.

Opísal sen, pri ktorom zastrelil 77 “feťákov”


Posledným statusom naráža Dávid na ľavicového aktivistu Mihályho, ktorého kamarátov označil za feťákov, pričom v sne ich zastrelil presne 77. Nechýba ani narážka na Andreasa Breivika, ktorý sa smutne preslávil masovou popravou v Nórsku.



“Ja holokaust popieram a poviem to na plnú hubu,” uviedol Dávid k podľa neho mediálnej hystérii, ktorá sa po zverejnení strhla. Polícia v Žiline preveruje vyjadrenia zverejnené v statusoch na sociálnej sieti a v spolupráci s Generálnou prokuratúrou rozhodneme o ďalšom postupe,” povedala hovorkyňa krajskej polície v Žiline Jana Balogová. Mladík okrem iného predáva tričká s motívom 25€/1, čo môže odkazovať na jeho medializovaný inzerát o 25 eurách za 1 zastreleného utečenca. Podmienečný trest by sa mu pri takomto správaní mohol zmeniť na nepodmienečný.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu