Kvalitné a čerstvé mäso nielen na Veľkú noc? Spoľahnite sa na službu Mäsodomov.sk


Foto: Kvalitné a čerstvé mäso nielen na Veľkú noc? Spoľahnite sa na službu Mäsodomov.sk

Veľkonočné sviatky sa pomaly blížia a k ich prežitiu neodmysliteľne patrí aj kvalitné mäso na Veľkonočnom stole. Kde ale zohnať čerstvé, prvotriedne mäso alebo špeciality? Mnohí Žilinčania už vedia, že mäso v Žiline môžu objednávať aj cez internet – a to prostredníctvom služby mäsodomov.sk

Mäsodomov.sk je trochu nezvyčajná a zaujímavá služba, ktorá prináša nielen Žilinčanom kvalitu a najmä pomáha šetriť čas. Nebolo by skvelé môcť si pohodlne objednať mäso a byť si istý, že privezený tovar bude čerstvý? Zárukou takejto čerstvosti a akosti je overené mäsiarstvo Šmak plus, ktoré pre eshop Mäsodomov zabezpečuje sortiment v Žiline.

Široký výber, prvotriedna kvalita a tradičné postupy


Ľudia, ktorí majú radi kvalitné výrobky vedia, že Šmak plus predáva slovenské mäso od regionálnych dodávateľov a k tomu si vyrába niekoľko vlastných výrobkov – údeniny, domáce klobásy a iné. Výsledkom tejto spolupráce je aj nadštandardná ponuka – v predajniach Šmak plus aj na Mäsodomov.sk nájdete napríklad teľacinu, populárnu farmársku hydinu a divinu alebo domáce špeciality. Nechýbajú samozrejme ani tradičné údeniny, ktoré sú poctivo spracovávané a údené na bukovom dreve.

Pre Žilinčanov navyše pripravil e-shop mäsodomov zaujímavé akciové ponuky, z ktorých si vyberiete určite aj vy. Pozrite si akciu na tento týždeň a stavte na kvalitu, ktorá spríjemní prežitie Veľkonočných sviatkov. Po kliknutí na plagát prejdete priamo do obchodu a môžete si objednať - termín dodania si určujete sami podľa vašej potreby a dokonca si môžete požiadať o vykostenie, pokrájanie mäsa. Tak čo, nevyskúšate? My sme už vyskúšali a môžeme iba odporučiť.

 

 

 

 

E-shop Mäsodomov funguje celoročne a prináša kvalitné regionálne a sezónne výrobky stovkám spokojných zákazníkov počas celého roka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok