Myslíme na vás: Pripravujeme outdoorové schránky pre vaše tipy a podnety


Foto: Myslíme na vás: Pripravujeme outdoorové schránky pre vaše tipy a podnety

Súčasťou komunity Žilinak ste v prvom rade VY, naši čitatelia. Preto sa snažíme držať aj našej pôvodnej myšlienky a robiť pre vás veci Inak ako ostatné média. Pretože aj vďaka vám máme vždy aktuálne a presné informácie o dianí v meste a okolí. 

Často nám zasielate svoje tipy a v poslednom čase aj podnety. Všímate si, čo je v okolí zlé, ale často aj to dobré. Chcete sa podeliť s tým, čo v Žiline pozorujete alebo čoho sa priamo účastníte. Niektorí z vás ale váhajú nad tým, či nám majú zaslať správu. Je to z dôvodu obáv o zverejnenie mena alebo poskytnutie osobných údajov. Môžeme vás ubezpečiť, že v prípade výslovného želania vaše údaje neposkytneme ďalej. Aby sme však zachovali vašu stopercentnú anonymitu, rozhodli sme sa v Žiline rozmiestniť dve outdoorové schránky určené pre anonymné správy.

V schránkach nás samozrejme potešia okrem podnetov a tipov aj zaujímavosti alebo pohľadnice, staré fotografie, rekvizity a podobne. 

V súčasnosti máme vyhliadnuté dve miesta, kde budú tieto schránky umiestnené. Po ich osadení zverejníme ich presné adresy. Ďakujeme za každý podnet, ktorý sa rozhodnete poslať mailom a po novom aj cez schránky!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu