BIO potraviny a výrobky si môžete výhodne dopriať aj v Žiline, stačí navštíviť Biomarket


Foto: BIO potraviny a výrobky si môžete výhodne dopriať aj v Žiline, stačí navštíviť Biomarket
Galéria: 7 fotiek
Trend BIO stravovania a používania výrobkov v BIO kvalite postupne dorazil aj na Slovensko, a jeho výhody začínajú spoznávať aj Žilinčania. Mnohí z nás by radi do svojho jedálnička alebo kozmetickej výbavy zaradili niektoré BIO produkty, ponuka je však často príliš široká a mätúca. Neznalý človek sa tak ľahko stratí a nevie, čo je pre jeho telo najlepšie. Ruka v ruke s nákupmi BIO výrobkov preto musí ísť aj poradenstvo. Práve také nájdete v predajni Biomarket, ktorá sa nachádza v OC Atrium Dubeň.

Základom je poradiť a pomôcť zorientovať sa v širokej ponuke

“Naša útulná a príjemne pôsobiaca predajňa Biomarket v obchodnom centre Atrium Dubeň Vám ponúka široký sortiment produktov zdravej výživy, BIOpotraviny, bezlepkové potraviny, výživové doplnky, potraviny pre rôzne druhy diét, prírodnú kozmetiku Saloos, Naturica Siberica, Lavera, čistiace prostriedky, ale aj knihy. Snažíme sa dodržiavať zásady ekologického prístupu k stravovaniu, starostlivosti o telo a pleť i k samotnej prírode,” uvádza prevádzkovateľka Katarína Bednárová.

Vďaka skúsenostiam chápe, že pri výbere BIO produktov väčšina z nás potrebuje poradiť. Práve na to dbá pri budovaní značky Biomarket, s ktorou by rada ukázala možnosti BIO aj Žilinčanom. “O váš spokojný nákup a odborné poradenstvo v oblasti zdravej výživy sa postará ochotný a milý BIO-tím. Nájdete nás vedľa kľúčovej služby Top Service. Tešíme sa na Vašu návštevu, počas ktorej môžete využiť neplatené parkovisko obchodného centra,” doplnila usmievavá majiteľka.



Myslia aj na časovo zaneprázdnených, produkty pohodlne objednáte cez eshop

A čo v prípade, že máte svoje obľúbené produkty, ktoré pravidelne používate a nechcete zakaždým cestovať kvôli ich nákupu? Aj na takých v Biomarket-e mysleli a pripravili prehľadný e-shop, kde nájdete celý sortiment kamennej predajne. “V prípade, že nemáte čas sa u nás zastaviť osobne, navštívte náš e-shop www.biomarketonline.sk a nakúpte si Vaše obľúbené produkty z pohodlia domova,” uzavrela Katarína Bednárová.



Pre verných zákazníkov navyše poskytuje Biomarket zákaznícke karty, vďaka čomu budú nákupy ešte výhodnejšie.

Sledujte aj Facebooku Biomarket-u, kde nájdete vždy najaktuálnejšie informácie o novinkách a tiež súťaže pre fanúšikov

V marci budete mať možnosť získať 10% zľavu na Chia semienka, sledujte newsletter OC Atrium Dubeň od 29.2.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu