Potraviny, ktoré nakupujete, môžu byť rozbalené. V žilinskom supermarkete sa to vraj deje často


Foto: Potraviny, ktoré nakupujete, môžu byť rozbalené. V žilinskom supermarkete sa to vraj deje často Foto: čitateľka

Čitateľka Ľubica bola dnes ráno na bežný nákup v žilinskom supermarkete Billa. Po príchode domov chcela rozbaliť jednu z položiek, ktoré kúpila, no zistila, že niekto ju už otvoril pred ňou. 

Cereálny nápoj si kúpila v prevádzke, ktorá sídli OC Mirage. Nahnevaná kontaktovala priamo obchodnú sieť, ktorá jej poskytla stanovisko, že akýkoľvek tovar, s ktorým nie je spokojná môže vrátiť. Obchod jej vráti peniaze.

O peniaze však nešlo, čitateľka bola nahnevaná z toho, ako niekto otvára potraviny a neskôr ich vráti naspäť do regálov. Nieje prvá, ktorá má takúto skúsenosť, ozvali sa ďalší ľudia, ktorí sa stretávajú s podobným problémom často. Niektorí dokonca uviedli, že tento problém sa deje najčastejšie v uvedenej obchodnej sieti.

“Neviem, či to robia zamestnanci, alebo im tam chodia záškodnícki zákazníci. Stretla som sa s tým aj v Tescu, aj Jednote, ale v Bille sa to deje najčastejšie,” uviedla čitateľka Lenka.

Zákazníci si musia dávať pozor na potraviny, ktoré nakupujú, pretože v obchodoch sa často pohybujú aj občania, ktorí nemajú v záujme nakupovať, ale len si vziať časť potravín nenápadne so sebou. Tí potom rozbaľujú celé balenia a často na to doplácajú práve bežní zákazníci. Niektoré obchodné siete ponúkajú možnosť vrátenia tovaru a peňazí, informujte sa vždy na informáciách.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu